CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

CFM - PENGIRIMAN Dinten anu sami

Usaha inovatif ka modél pabrik ngajantenkeun percetakan langsung-ka-pabrik tiasa dilakukeun.
Pesenan online anu gampang sareng merenah ngahémat waktos sareng artos anjeun dina ngagaleuh.

Saha urang?

Ti saprak 2011, CFM parantos fokus kana iklan percetakan tékstil sakitar 10 taun.

CFM mangrupikeun panyadia ladénan basis Internét anu munggaran pikeun nyetak percetakan tékstil di Cina, nyandak kalungguhan pikeun ngembangkeun sistem pangaturan online, ngawangun lokakarya digital sareng ngahontal "damel sareng kirang jalma tapi kapasitas produksi langkung luhur".

Ngaliwatan inovasi téknologi, CFM ngarobih cara tradisional nempatkeun pesenan, sadar kana pesenan online dilanjutkeun ku sistem dina waktos anu sanés, tanpa aya patalina tengah atanapi komunikasi anu kaleuleuwihi. Modeu mesen online B2F (bisnis ka Pabrik) ngamungkinkeun anjeun pikeun ngagaleuh pameseran anu gampang, merenah sareng éfisién.

about
y

Naon anu urang nawiskeun?

CFM komitmen pikeun nawiskeun produk tampilan anu kualitas, waktos nuju gancang sareng layanan palanggan anu teu leres. Produk utama kami kalebet tenda kanopi, sampul méja, umbul bulu, tampilan lawon, sareng sagala jinis umbul khusus sareng spanduk.

Kalayan sakitar 10 taun pangalaman dina industri tampilan lawon, CFM masihan anjeun saran lawon propésional, pilihan metodeu percetakan, sareng solusi tampilan acara.

Naha milih CFM?

Nalika tanggal acara parantos ditangtoskeun, naha anjeun merjuangkeun tenggat waktos kusabab waktos pamimpin anu panjang pikeun produk tampilan anjeun?

Nalika anjeun ngahasilkeun produk doméstik atanapi mésér ti supplier lokal, naha anjeun kaganggu ku harga anu tinggi kusabab biaya padamelan anu luhur?

Nalika anjeun mésér ti perantara atanapi perusahaan dagang, naha anjeun sesah kéngingkeun harga kalapa sareng mastikeun kualitas produk sareng waktos kalungguhan?

CFM tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun sadaya masalah sakaligus.

24HR Rush Lead Time Sadia
Produk Kualitas, Harga Kompetitif
Jasa Percetakan Langsung-ka-Pabrik
Palayanan Palanggan
24HR Rush Lead Time Sadia

Sistem quoting sareng mesen online 24 jam kami ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun cutatan sareng mesen tempat iraha waé, henteu kedah hariwang ngeunaan bédana waktos, contona, aya 12-15 jam waktos bédana antara Cina sareng Amérika Serikat. Sareng jasa karya seni 24Hr sareng jasa percetakan 24Hr mangrupikeun jaminan pikeun waktos ngarah gancang 24Hr urang.

Produk Kualitas, Harga Kompetitif

CFM ngirangan biayana ngalangkungan inovasi téknologi, anu ngamungkinkeun urang nawiskeun harga kalapa tanpa ngorbankeun kualitas produk. Ku ngenalkeun sistem manajemen digital anu disesuaikan, bengkel urang tiasa dianggo langkung éfisién, bahkan ku langkung saeutik jalma, urang masih tiasa ngahontal kapasitas produksi anu luhur. Nalika ngagaleuh tina CFM, anjeun tiasa teras-terasan kéngingkeun produk tampilan anu berkualitas bahkan kalayan anggaran anu terbatas.

Jasa Percetakan Langsung-ka-Pabrik

Kusabab sistem pemesanan kami sacara seamless terhubung sareng sistem produksi kami, nalika anjeun mésér online, éta hartosna anjeun langsung ngobrol sareng bengkel kami sareng henteu aya hubungan tengah anu kalibet. Samentawis waktos, persetujuan karya seni online sareng pelacakan status urutan online tiasa dimungkinkeun. Jasa percetakan langsung-ka-pabrik kami moal ukur tiasa ngadamel karya anjeun éfisién tapi ogé ngabantu anjeun ngahémat biaya komunikasi.

Palayanan Palanggan

Langkung ti éta, CFM nyayogikeun séri jasa tambah nilai ka nasabah, ti gudang Amérika Serikat dugi ka dukungan pamasaran, sareng tina diskon logistik VIP dugi ka leyuran mésér kelompok pikeun perangkat keras. CFM henteu ngan ukur tujuan pikeun nyetak produk tampilan anu luhung pikeun anjeun tapi ogé nyobian nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun bisnis anjeun.


Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami