CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Lokakarya 6000 méter pasagi CFM (sakitar 65,000 méter pasagi) lokakarya tiasa nyiptakeun desain khusus atanapi produk tampilan pikeun kasampurnaan sabab unggal barang réngsé ku komputer anu dioperasikeun ku pagawé sareng sistem manajemen digital, mastikeun kaseragaman sareng produk kualitas unggal waktos. .

Dina raraga cocog sareng paménta, bengkel CFM ngagunakeun printer anu canggih sareng kecepatan tinggi, anu tiasa ngahasilkeun produksi harian rata-rata sakitar 5,000 m2. Mesinna ngajalankeun 24 jam sapoé pikeun mastikeun waktos nuju gancang.

Karyawan 110-plus kami mahir dina rupa-rupa téhnik percetakan, anu hartosna anjeun tiasa ngarobih lengkep bahan iklan anjeun pikeun kabutuhan anjeun. Nalika ngeunaan gambar rumit sareng poto resolusi luhur atanapi perdarahan warna, pertimbangkeun percetakan digital. Percetakan panas-mindahkeun ogé mangrupikeun pilihan upami seueur paménta warna.

Kusabab CFM seueur pisan anu ditawarkeun, tiasa gampang asa kabebanan. Upami anjeun henteu yakin teknik téhnik atanapi produk mana anu cocog pikeun anjeun, atanapi upami anjeun peryogi bantosan mendesain logo atanapi gambar, hubungi kami ayeuna. Tim anu ramah sareng berpengetahuan kami bakal senang ngabantosan.

factory (5)
factory (4)
factory (6)
factory (3)
factory (1)
factory (2)

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami