CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Jaminan kami

Sadaya produk anu dijual ku China-Flag-Makers dijamin janten kualitas luhur sareng dikirim dina waktos anu sesingkatna. Sakali aya kajadian anu salah, urang bakal ngungkulanana sakaligus sareng ngirangan karugian sajauh mungkin.


Nyetak Kualitas-Assured

Sadaya produk anu dijual ku China-Flag-Makers dijamin janten kualitas luhur sareng dikirim dina waktos anu sesingkatna. Sakali aya kajadian anu salah, urang bakal ngungkulanana sakaligus sareng ngirangan karugian sajauh mungkin.

Klaim jaminan Tukang-Tiongkok-Cina kaasup, tapi henteu diwatesan ku:

  • Teu tiasa nuturkeun paréntah pangumpulan, catetan atanapi perhatian anu napel
  • Sepuh normal barang, kaasup hardware na cetakan
  • Nyalahgunakeun sareng robahan produk anu teu diidinan
  • Karuksakan tina bencana alam, sapertos badai, angin kuat sareng badai hujan ageung
  • Masalah kualitas cetakan atanapi pakakas anu henteu dijual atanapi dihasilkeun ku China-Flag-Makers
China-Flag-Makers ngagaduhan hak pikeun nyandak kaputusan akhir ngeunaan sengketa jaminan, anu kalebet pamendakan akhir sabab sareng tanggung jawab karusakan ogé tekad akhir tina solusi jaminan sareng réspon.

Jaminan Hirupna Kawates

Hirupna produk gumantung kana panggunaan anu saleresna, sadaya produk cetak anu dilakukeun ku China-Flag-Makers ngagaduhan masa jaminan.

Mangsa jaminan sadaya pakakas, asesoris sareng grafik nyaéta sataun. Upami produk ruksak ku faktor sanés manusa dina sataun, produkna tiasa diganti. Mangga parios naha pakakas, asesoris sareng grafik aya dina kaayaan anu saé heula saatos nampi produk. Upami masalah kualitas timbul dina waktos 5 dinten saatos anjeun nampi produk, kami bakal ngagentos produk haratis sareng nyandak biaya pengiriman. Upami masalah kualitas timbul 5 dinten engké saatos anjeun nampi produk, kami bakal ngagentos produk haratis, tapi kami henteu bakal nyandak biaya pengiriman.

Upami masalah kualitas dikaluarkeun nalika nampi produk, mimiti mangga parios naha kotak luarna rusak atanapi henteu. Upami aya karusakan dina kotak luar, mangga candak poto kotak rusak sareng produk dina waktosna. Upami kotak luarna henteu rusak, punten nyandak poto tina produk anu rusak. Punten kirimkeun sengketa sareng pedaran masalah sareng poto sadaya produk anu rusak nalika anjeun nampi produk sareng mendakan karusakan. Saatos nampi poto anu aya patalina sareng masalah kualitas, kami bakal ngajantenkeun santunan pikeun produk rusak saatos diverifikasi.

Kami henteu nampi pengembalian sareng bursa nalika warna grafikna luntur kusabab panggunaan jangka panjang.
Punten entong nganggo ténda dina cuaca anu ekstrim, sapertos hujan ageung sareng angin, upami henteu, éta bakal rusak.
Kami terang kualitasna nyaéta puncak tina bisnis anu cerah, janten kami nganggap serius. Kami janji lamun aya masalah, kami moal pernah ngalirkeun duit.
Kami ngagantelkeun penting pisan pikeun layanan saatos jual, janten punten wartosan layanan palanggan kami pikeun kahiji kalina, kami bakal mendakan solusi anu pangsaéna anu ngirangan karugian dina waktos anu pondok.


Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami