CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
1920x733
banner01
banner-1
banner-2

Kakuatan urang

CFM mangrupikeun panyadia layanan basis Internét anu unggul pikeun percetakan tékstil iklan.

Kalayan arti pikeun nyiptakeun modél pameseran anu anyar sareng nawiskeun pangalaman pameseran anu hébat, kami parantos ngahontal produk ngaluncurkeun online, konsumén mésér online, staffs damel online sareng manajemén dilakukeun online.

Sareng CFM nawiskeun platform terpadu, ngamungkinkeun anjeun mesen online kapan, nyatujuan karya seni anjeun online ku ngan ukur sakedik, lacak urutan anjeun sareng parios poto produk anu parantos online sacara real waktos. Ogé daptar bungkusan, resolusi sengketa sareng layanan palanggan ogé sayogi online.
  • Online Customer Service Center

    Pusat Palanggan Online

  • Online Quoting

    Quoting Online

  • Online Ordering

    Pesenan Online

  • Online Artwork Service

    Layanan Karya Online

  • Online Finished Product Photos

    Poto Produk Rengse Online

  • Online Tracking

    Ngalacak Online

  • Online Packaging List

    Daptar Pakét Online

  • Online Dispute Resolution

    Resolusi Sengketa Online

  • About us

    Tentang Kami

  • Videos
  • Our Factory

    Pabrik kami

  • Warta kami

  • pic09
    Tenda iklan anu dicitak khusus sareng méja logo anu nyertakeun ngabantosan ngawangun stan anu saé pikeun nawiskeun sababaraha inuman sareng sampel produk gratis pikeun jalma anu sumping.
    Tingali langkungna
  • pic10
    Nyitak nami klub sareng halaman wéb anjeun dina tenda kanopi mangrupikeun hal anu saé. Tenda henteu ngan ukur tiasa nawiskeun panyumputan, tapi ogé ngamaénkeun skénario.
    Tingali langkungna
  • pic11
    Iraha anjeun badé ngintunkeun sababaraha inpormasi pamasaran di rohangan terbuka, umbul-umbul bulu khusus anu dirancang khusus bakal kaget anjeun ku pangaruh tampilan anu luar biasa.
    Tingali langkungna
  • Siap ngamimitian?

    Milarian pakakas tampilan anu kuat pikeun acara salajengna? Pencét sareng kéngingkeun cutatan ayeuna!
    Panilitian

    Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami