CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Table Feather Flags

    Bandéra Bulu Bandéra

    Salaku mini versi Bendera Témbong kami, méja bandéra tampilan mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anjeun upami anjeun badé ngahias situs anjeun dina matéri resmi atanapi teu resmi kalayan beurat na, bentukna leutik sareng béda. Grafik sayogi kalayan sidik siku atanapi dobel. Hardwarena tiasa teras-terasan dianggo.

  • Podium

    Podium

    Ninggalkeun kesan anu jero pikeun pamirsa ku bendera podium. Didamel tina satin poliéster anu pikaresepeun tapi awét sareng aya dina sababaraha ukuran, sajaba ti éta, éta tiasa dibabawa sareng gampang dianggo. Éta ogé saé pikeun dianggo permanén salaku spanduk lectern di garéja sareng lingkungan pendidikan.

  • Golf Flags

    Bandéra Golf

    Bendéra lapangan golf dianggo pikeun lapangan golf di panjuru dunya. Bendéra lapangan golf ngagaduhan peran anu penting pikeun ngabantosan pamaén pikeun mendakan liangna. Éta katingali ku warna anu hérang dina lapangan golf.

  • Garden Flags

    Bendéra Taman

    Upami anjeun ngémutan pikeun masihan pesen anjeun ku cara anu jelas di kebon anjeun, halaman rumput atanapi tempat luar anu sanés, maka anjeun kedah peryogi bendera kebon. Anjeun tiasa ngarobih unggal aspék bandéra anjeun, tina bentuk, warna, gaya, logo dugi ka bahan atanapi bahkan bérésna. Bendéra kebon khusus kalayan logo anjeun dina éta hartosna langkung seueur tibatan hiasan, tapi bertindak salaku simbol, atanapi tanda anu nganteurkeun pesen anjeun ka anu ngaliwat.

  • Car Flags

    Gendéra Mobil

    Bandéra mobil mangrupikeun cara modis pikeun mintonkeun logo sareng mérek anjeun. Henteu janten masalah anjeun nyetir mobil atanapi anjeun ngan ukur lirén di tempat parkir, kalayan bendera mobil promosi dipasang dina mobil anjeun, anjeun tiasa langsung panasaran sareng perhatian masarakat sacara instan. Ku alatan éta, iraha waé anjeun gaduh acara otomatis atanapi kampanye promosi, teu aya ragu yén umbul mobil mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

  • Backpack Flags

    Bandéra Ransel

    Bendéra ransel mangrupikeun alat anu sampurna pikeun ngamajukeun bisnis. Éta idéal pikeun ngamajukeun acara sareng kampanye, ruang anjeun dina paméran atanapi ngajaga grup wisata anjeun babarengan.

    Bendéra anu dicetak sayogi dina dua jinis, opat gaya- cekung, teardrop, segi opat sareng bentukna U. 

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami