CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Produk langkung Aman, Kualitas Luhur

Tina bahan baku dugi ka produk réngsé, CFM ngalaksanakeun séri tés saluyu sareng standar industri pikeun mastikeun sadaya produk tampilan kami aman sareng lingkungan anu ramah.

Tés anu parantos kami lulus :

Tés Tinta pikeun Logam beurat sareng Bahan Racun

Prop 65 Tés pikeun Produk Dicetak sareng Hardware

Tés 7P pikeun Poli 180-seuneu-tahan

Tés Seuneu pikeun Propagasi Seuneu

Samentara éta, dina CFM, kontrol kualitas 4 prosés dilaksanakeun dina prosés produksi konci pikeun mastikeun kualitas produk.  

1) Di jurusan karya seni, karya seni bakal diparios dua kali ku jalma karya ogé sutradara.

2) Detil karya seni kaasup logo, serat, warna sareng ukuran bakal diperiksa dina prosés kontrol kualitas.

3) Jahitan sareng benang, posisi saku baju sareng grommet bakal diparios dina prosés moto.

4) Pagawe di departemen pengiriman barang bakal mariksa alamat pangiriman sareng jumlah produk.


Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami