CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Curved Fabric Popup Displays

    Popup lawon melengkung nembongkeun

    Stand pop-up kain melengkung mangrupikeun salah sahiji alat tampilan inovatif anu tiasa nganteurkeun pesen anjeun ku cara anu gaya. Cocog pikeun dianggo dina acara dagang, paméran atanapi backdrop ritel, lawon popup stand saderhana tiasa dirakit ku grafis lawon anu dicetak khusus.

  • Straight Fabric Popup Displays

    Popup lawon lempeng Némbongan

    Nampilkeun ukuran cetak anu luar biasa sareng desain novél, lawon pop-up stand sering dianggo salaku témbok tampilan atanapi témbok latar. Henteu janten masalah dimana anjeun nyiapkeun lawon pop-up, di jero balanja, payuneun toko anjeun, atanapi dina acara dagang tampilan, anjeun bakal narik perhatian langsung ti anu ngaliwat.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami