CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Table Top Banners

    Méja Top Spanduk

    Tabel Top Banner sayogi dina 6 'sareng 8' pilihan kalayan tampilan spanduk overt-the-table khusus anu dicetak. Logo sareng grafik anjeun dicitak dina spanduk lawon manteng anu nyetak grafik anjeun dina warna anu cerah sareng narik perhatian masarakat. 

  • Roll Up

    Ngagulung

    Rollup mangrupikeun salah sahiji cara anu paling merenah sareng alat paméran anu paling sering dianggo di antara sadaya produk promosi. Éta saé pisan pikeun komunikasi pesen atanapi mérek pamasaran. CFM nyayogikeun dua jinis gulung kanggo pilihan anjeun, jinis standar sareng anu premium. Grafikna lapisan tunggal.

  • Popup Booth

    Popup Booth

    Upami anjeun hoyong mendakan sababaraha barang anu sanés ngan ukur tiasa ningalikeun perusahaan atanapi produk anjeun, tapi ogé janten praktis sareng fungsional, popup popup kedah janten pilihan anu hadé. Kalayan luhur datar, stan popup tiasa dilayanan salaku rak tampilan produk sareng tiasa ogé dianggo salaku rostrum. Di permukaan, anjeun tiasa nyetak gambar, slogan sareng mérek sakumaha anjeun resep.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami