CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Kami gaduh seueur lawon pikeun nyetak, mimitian ti rajutan, oxford, nilon dugi poliéster. Upami anjeun hoyong ningali-tingali deui lawon kami, anjeun tiasa ngalebetkeun pamundut pikeun kaél kain, sareng kami bakal dikirim langsung ka anjeun.

Lawon disarankeun pikeun Standar / Dipasang tabel
Ngaran lawon Beurat Fitur Métode Nyetak
  230g Lemes Rajutan 230g / m2
  • lemes sareng awét
  • antistatik sareng anti pilling
Nyetak Digital
250g Lemes Rajutan 275g / m2
  • résistansi maké anu saé
  • karasa leungeun-karasa
  • rada manteng
Nyetak Digital
Rengkuh-tahan
300D Poliéster
170g / m2
  • kapadetan tinggi
  • résistansi maké anu saé
Nyetak Sublimasi Percetakan
Tahan Wrinkle &
Seuneu-Retardant
300D Poliéster
170g / m2
  • kapadetan tinggi
  • résistansi maké anu saé
  • hurung-hurung
Nyetak Sublimasi Percetakan
Bukti Cai, Bukti Minyak,
Ditahan-tahan
300D Poliéster
180g / m2
  • kapadetan tinggi
  • résistansi maké anu saé
  • tahan cai
  • buktina minyak
  • tahan noda
Nyetak Sublimasi Percetakan
160g Kain Twill 156g / m2
  • drapability alus
  • kakuatan tinggi na daya tahan luhur
  • lemes-karaos tangan
Nyetak Sublimasi Percetakan
600D Oxford PU Dilapis 241g / m2
  • hurung-hurung
  • tahan cai
  • UV dijagaan
  • résistansi maké anu saé
Nyetak Sublimasi Percetakan
Lawon disarankeun pikeun manteng méja Cover
Ngaran lawon Beurat Fitur Métode Nyetak
180g Poliéster elastis 200g / m2
  • élastisitas alus
Nyetak Sublimasi Percetakan
Seuneu-Retardant 180g
Poliéster elastis
200g / m2
  • élastisitas alus
  • hurung-hurung
Nyetak Sublimasi Percetakan
240g Poliéster elastis 240g / m2
  • élastisitas alus
  • jauh kandelna ti 180g Poliester elastis
Nyetak Sublimasi Percetakan
Seuneu-Retardant 240g
Poliéster elastis
240g / m2
  • élastisitas alus
  • hurung-hurung
  • jauh kandelna ti 180g Poliester elastis
Nyetak Sublimasi Percetakan
Lawon disarankeun pikeun umbul jeung spanduk
Ngaran lawon Beurat Fitur Métode Nyetak
110g poliéster rajutan 110g / m2
  • penetrasi alus
  • résistansi maké anu saé
Nyetak Digital
100D Poliéster 75g / m2
  • penetrasi alus
  • ékonomi
Nyetak Digital
210D Oxford 118g / m2
  • lemes sareng ngagurilap
  • kapadetan tinggi
  • anyaman pageuh dina lawon
Nyetak Digital
130g matte dirajut
poliéster
130g / m2
  • lawon rada kandel
  • anyaman langkung pageuh dina lawon
  • ti 110g poliéster rajutan
Nyetak Digital
130g ngagurilap knitted poliéster 130g / m2
  • lemes sareng ngagurilap
  • ngajantenkeun logo langkung katingali
  • anyaman langkung ketat dina lawon tibatan
  • 110g poliéster rajutan
Nyetak Digital
300D Poliéster 155g / m2
  • anyaman pageuh dina lawon
  • lébar ageung, teu aya pisah pikeun ageung
    format percetakan
Nyetak Digital
120g Bolong poliéster 120g / m2
  • ventilasi anu saé
  • lawon tugas tinggi
  • loba dipaké di luar ruangan
Nyetak Digital
115g Poliéster 115g / m2
  • lemes sareng lemes
  • anyaman langkung ketat dina lawon tibatan
  • 110g poliéster rajutan
Nyetak Digital
600D Spun Polyester 160g / m2
  • kapadetan tinggi tina meshes
  • ventilasi anu saé
Nyetak Sublimasi Percetakan
Lawon Disarankeun pikeun Tenda
Ngaran lawon Beurat Fitur Métode Nyetak
600D PU Poliéster 241g / m2
  • lawon beurat tugas
  • jauh langkung kandel tibatan 300D Poliéster
  • langkung awét
Nyetak Sublimasi Percetakan

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami