CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • 10×15 EZ Up Instant Canopy Tent

    10 × 15 EZ Up Tenda Kanopi Instan

    Tenda kanopi, disebut ogé marquee sareng gazebo, mangrupikeun alat promosi anu seueur dianggo. Nampilkeun ukuran percetakan ageung sareng grapik khusus, kanopi ténda iklan pasti cara anu paling épéktip pikeun ngajantenkeun anjeun menonjol ti balaréa, henteu masalah anu dianggo pikeun acara di jero rohangan sareng kagiatan outdoor, sapertos acara dagang, pesta, acara atletik atanapi acara komérsial di luar.

  • 10×20 Custom Pop Up Tent

    10 × 20 Custom Pop Up Tent

    Dilengkepan kerangka tenda bermutu tinggi, tenda iklan kami tiasa ngajamin stabilitas sanajan dina sababaraha cuaca anu berangin alit. Sampurna pikeun sagala jinis kagunaan jero ruangan sareng luar, naha éta mangrupikeun acara dagang, paméran, acara olahraga atanapi peluncuran produk énggal. Di sagigireun éta, kantong roda anu dirarancang khusus ngajantenkeun kit tenda anu raoseun ditingalkeun.

  • 10×10 Full Color Printed Advertising Tent

    10 × 10 Tenda Iklan Dicetak Warna Pinuh

    Tenda iklan 10 × 10 atanapi ténda pop up mangrupikeun salah sahiji solusi tampilan anu paling populér pikeun ampir sadaya jinis acara sareng kagiatan.

    Luhureun ténda dicitak sareng dijahit Poliester 600D. Pinggel sublimasi cetak kami di luhur tenda tiasa mastikeun anjeun warna anu jelas sareng garing. Upami anjeun hoyong unik di antara ruang pameran, anjeun pasti peryogi tenda iklan khusus.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami