CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktos Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Straight Tension Fabric Display

    Témpél lawon Tegangan Lempeng

    Spasi percetakan anu menonjol ngamungkinkeun anjeun pikeun nikmati paparan mérek pangageungna. Tampilan tabung lawon tegangan ku gambar unik pasti jelas di antara balaréa.

  • Round Fitted Table Covers

    Panutup Meja Dipasang Babak

    Dibandingkeun sareng panutup méja custom standar, tutup méja anu dipasang buleud katingal langkung saé. Anu langkung penting, tutup méja buleud pas pisan kana ukuran méja anjeun. Sampurna pikeun acara anu béda-béda, henteu masalah éta mangrupikeun acara dagang, pésta atanapi kampanye bisnis, méja kalayan sampul méja putaran anu dirancang khusus pastina tiasa ngesankeun anjeun.

  • Round Stretch Table Topper

    Top Stretch Babak Topper

    Topper méja buleud bérés mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngajantenkeun tabel acara anjeun katingali seukeut sareng gaya. Ogé, éta tiasa dianggo pikeun ngajagi luhur méja anjeun tina anggoan sapopoe, khususna ngumbara bulak-balik kana acara sareng acara dagang.

    Datang sareng sababaraha ukuran, toppers méja peregangan khusus mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyieun tampilan méja anu pikaresepeun. 

  • Custom Printed Table Runners

    Custom Runners Méja Dicitak

    Cocog pikeun sababaraha acara pamasaran, acara dagang, sareng peluncuran produk énggal, pelari méja khusus tiasa masihan kesan anu jero sareng kuat ka jalma anu "nuju jalan". Logo Printyour sareng slogan anjeun dina tabel runner, pesen penting anjeun bakal dugi ka jalma dina sababaraha menit.

  • Fitted Logo Table Covers

    Dipasang méja Logo Méja

    Panutup méja klasik dipasang mangrupikeun salah sahiji alat promosi anu paling sering dianggo dina acara dagang, paméran atanapi paméran. Katingali ku méja méja dipasang khusus! Anjeun tiasa koordinat tampilan anjeun nganggo tutup méja anu dicetak pikeun pangaruh visual anu kuat anu bakal ngahubungkeun calon palanggan sareng ngagumbirakeun aranjeunna.

  • Convertible Table Covers

    Ngarobih méja Ngarobih

    Panutup tabel anu tiasa dirobih atanapi tiasa diatur sampurna pikeun sababaraha acara pamasaran, paméran, acara dagang sareng seueur deui. Kalayan tutup méja anu tiasa dirobih ku anu éndah, anjeun bakal kéngingkeun dua solusi promosi anu sanés, sabab méja kami lémparan henteu ngan ukur tiasa dirobih tina lémparan 8ft ka lémparan 6ft tapi ogé tina lémparan 8ft ka 6ft penutup anu pas.

  • Table Covers with Open Back

    Panutup tabel sareng Buka Balik

    Jenis lémparan méja atanapi tutup méja mangrupikeun salah sahiji jinis paling klasik dina taplak meja kami anu biasa dianggo dina acara dagang, paméran atanapi paméran. Desain saderhana sareng motong bersih ngajantenkeun populér kalayan seueur paméran. Upami anjeun hoyong nunjukkeun mérek atanapi logo anjeun, taplak meja dicetak khusus 3-sisi pasti aya pilihan anu pangsaéna.

  • 10×15 EZ Up Instant Canopy Tent

    10 × 15 EZ Up Tenda Kanopi Instan

    Tenda kanopi, disebut ogé marquee sareng gazebo, mangrupikeun alat promosi anu seueur dianggo. Nampilkeun ukuran percetakan ageung sareng grafis khusus, kanopi ténda iklan pastina mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun ngajantenkeun anjeun menonjol ti balaréa, henteu masalah anu dianggo pikeun kagiatan di jero rohangan sareng kagiatan luar ruangan, sapertos acara dagang, pesta, acara atletik atanapi acara komérsial di luar.

  • 10×20 Custom Pop Up Tent

    10 × 20 Custom Pop Up Tent

    Dilengkepan kerangka tenda bermutu tinggi, tenda iklan kami tiasa ngajamin stabilitas sanajan dina sababaraha cuaca anu berangin alit. Sampurna pikeun sagala jinis kagunaan jero ruangan sareng luar, naha éta mangrupikeun acara dagang, paméran, acara olahraga atanapi peluncuran produk énggal. Di sagigireun éta, kantong roda anu dirarancang khusus ngajantenkeun kit tenda anu raoseun dicandak.

  • 10×10 Full Color Printed Advertising Tent

    10 × 10 Tenda Iklan Dicetak Warna Pinuh

    Tenda iklan 10 × 10 atanapi ténda pop up mangrupikeun salah sahiji solusi tampilan anu paling populér pikeun ampir sadaya jinis acara sareng kagiatan.

    Luhureun ténda dicitak sareng dijahit Poliester 600D. Sublimasi pewarna kami dicitak tenda luhur tiasa mastikeun anjeun warna anu jelas sareng garing. Upami anjeun hoyong unik di antara ruang pameran, anjeun pasti peryogi tenda iklan khusus.

12345 Teras> >> Halaman 1/5

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami