CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Curved Fabric Popup Displays

    Popup lawon melengkung nembongkeun

    Stand pop-up kain melengkung mangrupikeun salah sahiji alat tampilan inovatif anu tiasa nganteurkeun pesen anjeun ku cara anu gaya. Cocog pikeun dianggo dina acara dagang, paméran atanapi backdrop ritel, lawon popup stand saderhana tiasa dirakit ku grafis lawon anu dicetak khusus.

  • Straight Tension Fabric Display

    Témpél lawon Tegangan Lempeng

    Spasi percetakan anu menonjol ngamungkinkeun anjeun nikmati paparan mérek pangageungna. Tampilan tabung lawon tegangan ku gambar unik pasti jelas di antara balaréa.

  • Curved Tension Fabric Display

    Témpél Kain Tegangan melengkung

    Disaluyukeun ku ukuran hébat sareng bentuk unik, tampilan lawon tegangan melengkung tiasa nampilkeun anjeun gambar anu soca sareng napas, anu tiasa langsung janten fokus dina balaréa.

  • Step and Repeat Backdrop

    Léngkah sareng Balikan Latar

    Léngkah sareng balikan deui backdrop ngabantosan anjeun ngadamel backdrop poto anu sampurna. Kalayan ieu, anjeun tiasa ngamajukeun mérek sareng bisnis anjeun ka tingkat salajengna. Léngkah sareng balikan spanduk latar kami idéal pikeun perdana pilem, acara peluncuran produk énggal, pesta ulang taun atanapi dimana waé anjeun hoyong payuneun logo sareng pusatna.

  • Table Top Banners

    Méja Top Spanduk

    Tabel Top Banner sayogi dina 6 'sareng 8' pilihan kalayan tampilan spanduk overt-the-table khusus anu dicetak. Logo sareng grafik anjeun dicitak dina spanduk lawon manteng anu nyetak grafik anjeun dina warna anu cerah sareng narik perhatian masarakat. 

  • Roll Up

    Ngagulung

    Rollup mangrupikeun salah sahiji cara anu paling merenah sareng alat paméran anu paling sering dianggo di antara sadaya produk promosi. Éta saé pisan pikeun komunikasi pesen atanapi mérek pamasaran. CFM nyayogikeun dua jinis gulung kanggo pilihan anjeun, jinis standar sareng anu premium. Grafikna lapisan tunggal.

  • Popup Booth

    Popup Booth

    Upami anjeun hoyong mendakan sababaraha barang anu sanés ngan ukur tiasa ningalikeun perusahaan atanapi produk anjeun, tapi ogé janten praktis sareng fungsional, popup popup kedah janten pilihan anu hadé. Kalayan luhur datar, stan popup tiasa dilayanan salaku rak tampilan produk sareng tiasa ogé dianggo salaku rostrum. Di permukaan, anjeun tiasa nyetak gambar, slogan sareng mérek sakumaha anjeun resep.

  • Straight Fabric Popup Displays

    Popup lawon lempeng Némbongan

    Nampilkeun ukuran cetak anu luar biasa sareng desain novél, lawon pop-up stand sering dianggo salaku témbok tampilan atanapi témbok latar. Henteu janten masalah dimana anjeun nyiapkeun lawon pop-up, di jero balanja, payuneun toko anjeun, atanapi dina acara dagang tampilan, anjeun bakal narik perhatian langsung ti anu ngaliwat.

  • Fabric Banner Stand- Standard

    Standar Banner lawon- Standar

    Standar Banner Banner Stand sareng base tugas beurat ngamungkinkeun anjeun nikmati tampilan anu tetep. Gampang nyetél sareng merenah pikeun ngarobih grafik.

  • Fabric Banner Stand- Premium

    Stand Banner lawon- Premium

    Standar Banner Banner Stand ningkat tina tampilan lempeng tradisional. Pangaruh tampilan anu hadé sareng seueur pilihan.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami