CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Custom Printed Table Runners

    Custom Runners Méja Dicitak

    Cocog pikeun sababaraha acara pamasaran, acara dagang, sareng peluncuran produk énggal, pelari méja khusus tiasa masihan kesan anu jero sareng kuat ka jalma anu "nuju jalan". Logo Printyour sareng slogan anjeun dina tabel runner, pesen penting anjeun bakal dugi ka jalma dina sababaraha menit.

  • 8ft Convertible Table Covers

    8ft Ngarobih Cover Tabel

    Panutup méja anu tiasa dirobih atanapi tiasa diatur sampurna pikeun sababaraha acara pamasaran, paméran, acara dagang sareng seueur deui. Kalayan tutup méja anu tiasa dirobih ku anu éndah, anjeun bakal kéngingkeun dua solusi promosi anu sanés, sabab méja kami lémparan henteu ngan ukur tiasa dirobih tina lémparan 8ft janten lémparan 6ft tapi ogé tina lémparan 8ft kana 6ft penutup anu pas.

  • Table Covers with Open Back

    Panutup tabel sareng Buka Balik

    Jenis lémparan méja atanapi tutup méja mangrupikeun salah sahiji jinis paling klasik dina taplak meja kami anu biasa dianggo dina acara dagang, paméran atanapi paméran. Desain saderhana sareng motong bersih ngajantenkeun populér kalayan seueur paméran. Upami anjeun hoyong nunjukkeun mérek atanapi logo anjeun, taplak meja dicetak khusus 3-sisi pasti aya pilihan anu pangsaéna.

  • Standard Throw Style Table Covers

    Standar ngalungkeun Gaya méja nyertakeun

    Nampilkeun desain anu jelas sareng bersih, lémparan méja khusus tiasa gampang nyorot mérek anjeun, logo atanapi pesen penting anu anjeun badé dikedalkeun sareng ditepikeun. Ieu mangrupikeun jinis paling saderhana kami, tapi anu paling klasik anu biasa dianggo dina pameran dagang atanapi paméran.

  • Custom Printed Round Table Covers

    Sampul Dicetak Meja Bulat Dicetak

    Daripada ningalikeun logo sareng gambar anjeun ku kesan anu teu jelas anu ditingalkeun ku méja ngalungkeun jarak jauh, méja buleud sapertos pembicaraan antara 2 jalmi pasti nawiskeun pandangan anu langkung caket kana logo anjeun, sahingga sacara signifikan naekeun pangakuan brand anjeun.

  • Square Table Covers for Round Display Table

    Panutup Tabel Kuadrat pikeun Méja Témbong Babak

    Hoyong gaduh komunikasi caket sareng calon nasabah anjeun? Ngajak anjeunna linggih di méja buleud sareng ngamimitian omongan pikaresepeun anjeun.

    Jinis méja pasagi méja ieu dirancang pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Logo anjeun dina taplak meja pisan diperhatoskeun anu ngabantosan pikeun ngagumkeun klien anjeun sahingga sacara signifikan naékkeun pangakuan mérek anjeun.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami