CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Syarat panggunaan

Wilujeng sumping di www.China-Flag-Makers.com. Kami nyayogikeun halaman wéb salaku jasa pikeun konsumén. Mangga baca Sarat sareng Kaayaan ieu sacara saksama. Sarat sareng Kaayaan ieu ngatur aksés anjeun sareng panggunaan www.China-Flag-Makers.com.

kabijakan privasi

Kami henteu pernah nyayogikeun alamat email sareng inpormasi pribadi anjeun pikeun perusahaan atanapi organisasi sanés tanpa idin anjeun. Upami anjeun masangkeun alamat pos anjeun, anjeun tiasa nampi buletin berkala kalayan inpormasi ngeunaan produk sareng jasa énggal atanapi acara anu bakal datang. Upami anjeun henteu kersa nampi kiriman sapertos kitu, punten wartosan kami ku ngirim email, nyauran atanapi nyerat kami di sales@china-flag-akers.com.

Masalah Pangiriman

Upami anjeun mendakan pesenan anjeun henteu dikirimkeun ka alamat anu ditunjuk anjeun, mangga ngahubungan kami sareng layanan palanggan kami bakal ngahubungi perusahaan logistik dina 24H sareng ngintunkeun deui kana tujuan anu asli. Nanging, Tiongkok-Panji-Pembuat janji pikeun malikeun damel percetakan sareng kirimkeun ka alamat anu parantos ditangtoskeun upami waktos réaksi urang langkung ti 24H, gratis.

Bewara Hak Cipta

China-Flag-Makers ngandung grafik, foto, gambar, tata ruang dokumén, karya seni, téks, fon, pakakas parangkat lunak, sareng inpormasi sanés (anu disebatkeun di dieu salaku "Eusi"). Situs ieu sareng sadaya Eusi mangrupikeun hak cipta anu ngagaduhan hak cipta China-Flag-Makers. Sadaya hak dina Situs ieu sareng Eusi na ditangtayungan di sakumna dunya. Dilarang pisan pikeun ngajaga salinan, ngadistribusikaeun, nyebarkeun, atanapi nganggo bagian naon waé dina Kandungan kacuali sakumaha jelas anu diijinkeun dina Syarat sareng Kaayaan ieu. China-Flag-Makers ngagaduhan hak pikeun nambihan, ngahapus, atanapi ngarobih bagian tina Eusi iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna.

Anu sanésna

Ku ngakses atanapi nganggo www.China-Flag-Makers.com anjeun satuju pikeun kabeungkeut ku sadaya Sarat sareng Kaayaan sareng naon waé tungtunan, larangan, atanapi aturan tambahan anu tiasa dipasang dina hubungan sareng bagian atanapi jasa khusus dina halaman wéb ieu. China-Flag-Makers ngagaduhan hak pikeun ngarobih situs ieu sareng Syarat sareng Kaayaan ieu iraha waé tanpa aya bewara sateuacanna. Pamakéan neraskeun situs ieu sareng bakal dianggap perjanjian anjeun pikeun kaiket ku modifikasi, parobihan atanapi pembaruan sapertos kitu.

Anjeun ogé satuju yén kami tiasa nyayogikeun sadaya komunikasi légal sareng bewara ka anjeun sacara éléktronik ku ngirimna dina www.China-Flag-Makers.com atanapi, dina pamilihan kami, ku ngirim email ka alamat email anu anjeun pasihkeun ka kami nalika anjeun ngadaptar di halaman wéb kami. Anjeun tiasa mundur idin anjeun nampi komunikasi ti kami sacara éléktronik ku ngirim email ka kami di sales@china-flag-akers.com. Nanging, upami anjeun narik idin pikeun nampi komunikasi kami sacara éléktronik, anjeun kedah lirénkeun panggunaan akun anjeun dina www.China-Flag-Makers.com.


Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami