CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Inpormasi Umum
Naha anjeun bakal ngungkabkeun inpormasi klien naon waé ka pihak luar?

Teu pernah. Kami ngartos kumaha pentingna inpormasi bisnis pikeun unggal pelanggan. Naon waé logo, téks atanapi inpormasi pribadi sanésna rahasia pisan. Kami ngoperasikeun sadayana sacara sah sareng moral.

Naon jam layanan palanggan anjeun?

Staf dukungan kami sayogi 24 jam beurang, 7 dinten saminggu. Éta tiasa dihubungi ku skype atanapi email.

Dupi abdi tiasa mesen online kuring iraha waé?

Leres, pesenan online tiasa ditempatkeun 24 jam sapoé.

Naha kuring tiasa ngabalikeun produk anu kuring mesen saatos kuring nampi?
China-Flag-Makers teu tiasa nampi pangasilan dina grafik anu dicitak kusabab sifatna custom.
Upami anjeun henteu wareg sareng pameseran anjeun, mangga ngahubungi reps layanan palanggan kami dina waktos 7 dinten saatos nampi pesen anjeun, sareng dina kawijaksanaan kami, kami bakal ngabenerkeun anjeun.
Upami anjeun mendakan aya smudges alit atanapi tiasa dicuci dina grafik anu dicitak atanapi masalah jahitan anu tiasa mangaruhan tampilan, China-Flag-Makers hoyong nawiskeun diskon diskon 20% pikeun urutan ieu, anu tiasa ditebus pikeun urutan anjeun salajengna, euweuh ambang méakkeun minimum.
  • Karya seni
Jenis file naon anu ditampi Cina-Flag-Makers?

AI sareng PDF mangrupikeun dua format anu sering dianggo pikeun nyetak di pabrik urang. Sareng format file sanésna tiasa ditampi, tapi skala grafik kedahna 1: 1 kanggo format anu sanés.

Naha anjeun pastikeun warna cetak sami sareng karya seni kuring?

Sadaya file RGB bakal dirobih janten CMYK nalika dicitak. Konversi ieu tiasa nyababkeun sakedik bédana warna, anu pangaruhna kana pangaruh cetak akhir. Pikeun ngirangan bédana warna, kami bakal mariksa warna karya seni anjeun nganggo kartu Pantone C standar, janten punten tangtukeun warna Pantone anjeun nalika ngalebetkeun karya seni anjeun.

Abdi peryogi sakedik bantosan pikeun nyiapkeun file seni kuring. Naha anjeun ngagaduhan Artwork Spésifikasi anu kedah dipariksa?

Leres, klik Spesifikasi Karya Seni pikeun spésifikasi langkung lengkep. Upami anjeun peryogi bantosan tambahan, anjeun tiasa ngahubungi wakil layanan palanggan kami.

Kumaha kuring nyungkeun jasa Desain Karya Seni?

Pikeun ngamangpaatkeun jasa Desain Karya Seni kami, mimiti, pilih produk anu anjeun badé mésér. Dina Halaman Produk, pencét Desain Karya Seni. Teras pilih salah sahiji jinis jasa karya seni numutkeun kabutuhan anjeun.

  • Pesenan Pesenan & Pengiriman
Naon jinis metode pengiriman barang anu anjeun anggo?

Kami nawiskeun jasa pengiriman anu dipercaya sareng propésional pikeun mastikeun urutan ngahontal anjeun langsung sareng aman. FedEx sareng UPS ilahar dianggo nalika ngirimkeun pesen anjeun, sareng upami anjeun kedah ngintunkeun metode pengiriman barang anu sanés, mangga kontak sareng perwakilan kami pikeun layanan palanggan.

Dupi abdi tiasa ngamutahirkeun Alamat Pengiriman?

Leres, anjeun tiasa ngamutahirkeun kiriman anjeun atanapi ngarobih alamat sadinten sateuacan pesen dijadwalkeun dikirim. Mangga kontak kami langsung sareng Perwakilan Palayanan Palanggan kami bakal ngabantosan sareng mastikeun parobihan ieu.

Naon anu kuring lakukeun upami kuring henteu mendakan barang-barang anu tangtu dina bungkusan?

henteu, parios yén pesenan dikirimkeun sareng dikirimkeun lengkep. Pesenan anjeun tiasa dikirimkeun dina sababaraha kotak, janten pastikeun sadayana bungkus dikirimkeun. Upami sadaya kotak parantos katampi, marios slip kemasanana sacara saksama sareng mariksa eusi bungkusan anjeun. Hubungi kami upami pesen anjeun dikirim kalayan barang atanapi bagian anu leungit.

Sabaraha lami kanggo nampi pesen kuring?

Biasana, kami nawiskeun waktos nuju 1 dinten, 2 dinten, 3 dinten sareng 5 dinten (* saatos persetujuan karya seni) pikeun sadaya produk khusus kami, ditambah 2-5 dinten kerja pikeun pengiriman barang anu gumantung kana pilihan logistik anjeun. Kanggo langkung seueur detil kiriman, mangga tingal Pengiriman & Pangiriman

Kumaha upami bungkus kuring ditingali ku bea cukai?

Pamariksaan bea cukai biasana mangrupikeun pamariksaan rutin. Upami barang-barang éta kalebet hak cipta mérek, perlu pikeun anjeun nyayogikeun mérek Surat Pangotoran sareng barangna kedah diperiksa ku bea cukai. Upami aya percanggahan antara data bea cukai sareng jumlah obyék anu leres, anjeun kedah nyayogikeun inpormasi atanapi nyerat laporan.


Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami