CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Stretch Table Covers with Open Back

    Manjang méja ngaliput sareng Buka Balik

    Jenis taplak meja, ogé dikenal salaku méja sampul, sampurna pikeun acara khusus, pameran dagang, konvénsi atanapi aula paméran. Bagian kerung deui nyayogikeun bukaan di tukang supados anjeun tiasa linggih di tukangeun méja anjeun bari henteu ngaganggu panutup méja.

  • Round Stretch Table Topper

    Top Stretch Babak Topper

    Topper méja buleud bérés mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngajantenkeun tabel acara anjeun katingali seukeut sareng gaya. Ogé, éta tiasa dianggo pikeun ngajagi luhur méja anjeun tina anggoan sadidinten, khususna ngumbara bulak-balik kana acara sareng acara dagang.

    Datang ku sababaraha ukuran, toppers méja peregangan khusus mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyieun tampilan méja anu pikaresepeun. 

  • Cross-over Stretch Table Covers

    Nyertakeun-Manjang méga Cover

    Kagunaan panutup méja peregangan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngarobih tampilan méja anjeun langsung tanpa mésér produk tambahan. Sampul méja cross-over khusus idéal pikeun sababaraha paméran, konvensi, konperénsi sareng acara dagang kusabab lémparan méja unik ieu ngagaduhan sisi anu tiasa dibalikkeun kusabab bahan anu manteng ditarik ka handap pikeun nutupan suku méja.

  • Stretch Table Covers Back with Zipper

    Manjang méja Nyertakeun Deui sareng Zipper

    Taplak meja spandex anu luar biasa ngagaduhan fullback ku panutupanana ritsleting, ngabantosan anjeun dina kamampuan kanggo gaduh rohangan panyimpenan tambahan di handapeunana. Upami anjeun hariwang ngeunaan kaamanan di paméran atanapi tempat anu ramé, maka spandex méja katutupan sareng zipper deui disarankeun janten pilihan anu langkung saé kusabab anjeun tiasa ngonci hal penting anjeun di jero.

  • Round Stretch Table Covers

    Panutup méja bentang buleud

    Dijieunna tina lawon poliéster elastis kualitas dina rupa-rupa warna, tutup méja buleud nambihan nambihan penampilan anu pikaresepeun pikeun méja acara bari nyayogikeun permukaan idéal pikeun ngamajukeun bisnis anjeun ku percetakan khusus anu mintonkeun logo anjeun atanapi pesen iklan pikeun nyiptakeun tambahan pangaruh kana bilik anjeun. 

  • Stretch Fitted Table Covers

    Regangan Dipasang Méja Cover

    Jinis méja spandex ieu cocog pikeun acara khusus, konvensi, acara dagang, open house, pameran komo perayaan pribadi. Dijieunna tina lawon poliéster elastis kualitas luhur dina rupa-rupa warna, méja penutup méja dagang nunjukkeun nambihan penampilan anu pikaresepeun pikeun méja anjeun anu tiasa nembongkeun logo atanapi pesen iklan anjeun pikeun nyiptakeun pangaruh tambahan pikeun bilik anjeun.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami