CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Advertising Flag-Concave

    Iklan Bandéra-cekung

    Ieu mangrupikeun panji iklan ramah-anggaran urang anu cocog pikeun acara di jero ruangan sareng di luar ruangan sareng tiasa dianggo saé jalan-jalan anu sibuk, kotak terbuka sareng acara dagang anu rame.

    Jenis bendera iklan tampilan gampang ngarobah grafik sareng fleksibel pikeun ditampilkeun. Upami anjeun hoyong ngalaan pesen iklan anjeun dugi ka seueur, maka bendera iklan cekung sampurna pikeun anjeun.

  • Advertising Flag-Straight

    Iklan Bandéra-Lempeng

    Sadia dina sababaraha ukuran, bendera tampilan lempeng ieu cocog pikeun acara di jero ruangan sareng di luar ruangan sareng tiasa dianggo saé di jalan anu sibuk, di lapangan terbuka, sareng dina acara dagang anu rame. Gendéra tampilan kami kalebet sababaraha pilihan pakakas pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anu béda-béda, pangkalan silang sareng dasar cai kanggo tampilan dina sababaraha trotoar anu kasar bari lonjakan saé pikeun taneuh anu lemes.

  • Advertising Flag-Teardrop

    Iklan Bandéra-Teardrop

    Ieu mangrupikeun panji bulu ramah-anggaran urang anu bentukna aya dina cai panonna. Desain unik bendera teardrop ngamungkinkeun inpormasi pamasaran anjeun menonjol tina produk tampilan tradisional anu sanés. Bendéra teardrop ékonomi cocog pikeun acara di jero ruangan sareng di luar ruangan sareng jalan saé di jalan anu sibuk, kotak terbuka sareng acara dagang anu rame.

  • Advertising Flag-Rectangle

    Iklan Bandéra-Persegi Panjang

    Bendéra bulu bujur sagi tiasa dianggo pikeun acara di jero rohangan sareng di luar ruangan sareng jalan anu sibuk, jalan terbuka sareng acara dagang anu rame.

    Bendera bandéra iklan jenis ieu cocog pikeun sagala jinis kagiatan tampilan. Kalayan bendera pariwara sagi opat ieu dina kagiatan promosi anu bakal datang, anjeun tiasa teras-terasan nangtung ti anu sanés.

  • Advertising Flag-Convex

    Iklan Bandéra-Convex

    Mimitian promosi anjeun ku bendera tampilan anu cukup enteng sareng ngamungkinkeun anjeun nikmati tampilan anu fleksibel sareng merenah.

    Samentawis éta, bendera tampilan kami tiasa disaluyukeun sareng sababaraha bentuk sareng sababaraha pakakas pikeun anjeun pikeun dipilih. Upami anjeun ngarencanakeun narik perhatian langkung seueur dina acara dagang atanapi kagiatan promosi anu bakal datang, maka umbul-umbul tampilan kami pasti bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta.

  • Advertising Flag-Angled

    Iklan Bandéra-Angled

    Tampilkeun ku panji tampilan anu narik ati! Jenis flagéra tampilan ieu mangrupikeun salah sahiji alat iklan anu paling épéktip, kalayan ukuran percetakan anu ageung, sadaya pesen iklan anjeun tiasa jelas dicitak sareng sacara éfisién dikirimkeun. Tambih Deui, umbul-umbul tampilan anu ditutupan sumping sareng rupa-rupa pakakas perkakas pikeun anjeun milih.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami