CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Round Fitted Table Covers

    Panutup Meja Dipasang Babak

    Dibandingkeun sareng panutup méja custom standar, tutup méja anu dipasang buleud katingal langkung saé. Anu langkung penting, tutup méja buleud pas pisan kana ukuran méja anjeun. Sampurna pikeun acara anu béda-béda, henteu masalah éta mangrupikeun acara dagang, pésta atanapi kampanye bisnis, méja kalayan sampul méja putaran anu dirancang khusus pastina tiasa ngesankeun anjeun.

  • Fitted Logo Table Covers

    Dipasang méja Logo Méja

    Panutup méja klasik dipasang mangrupikeun salah sahiji alat promosi anu paling sering dianggo dina acara dagang, paméran atanapi paméran. Katingali ku méja méja dipasang khusus! Anjeun tiasa koordinat tampilan anjeun nganggo tutup méja anu dicetak pikeun pangaruh visual anu kuat anu bakal ngahubungkeun calon palanggan sareng ngagumbirakeun aranjeunna.

  • Fitted Table Covers with Open Back

    Dipasangkeun Tabél kalayan Buka Balik

    Jinis méja méja anu dipasang ieu dijait handapeun juru pikeun cocog sareng bentuk méja sareng nawiskeun presentasi anu bersih, ramping. Upami anjeun nuju siap-siap paméran, disarankeun anjeun milih méja méja kami anu dipasang sareng bukur deui anu tiasa nyayogikeun objék alit anjeun, jantenkeun platform méja anjeun bersih.

  • Fitted Table Covers Back with Zipper

    Dipasang Méja Nyertakeun Deui sareng Zipper

    Kalayan kepraktisan anu kuat sareng tampilan anu pikaresepeun, tutup méja anu dipasang sareng ritsleting di tukang pastina kedah dipiboga pikeun acara dagang sareng presentasi! Dibandingkeun sareng lémparan méja, anu dipasang ngagaduhan sarat anu langkung luhur pikeun pangukuran ukuran méja sareng nutupan méja kalayan lawon anu langkung sakedik. Salaku tambahan, méja anu dipasang tutup deui ku seleting gampang diakses sareng merenah pikeun disimpen.

  • Fitted Table Covers Back with Slit

    Dipasangkeun Méja Kalayan Balik sareng Slit

    Méja anu dipasang nutupan deui sareng celah sahingga aksés gampang pikeun barang anu disimpen dina handapeun méja. Mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun acara sareng acara dagang nalika ngaksés produk, bahan, atanapi barang dina handapeun méja. Salaku tambahan, celah di tukang ngamungkinkeun anjeun nyaman cicing di tukangeun méja tanpa taplak meja ngahalangan.

  • Fitted Table Covers Back with Slits

    Dipasangkeun Méja Kalayan Balik sareng Slits

    Méja dipasang khusus nutupan deui sareng celah mangrupikeun cara anu luar biasa gampang sareng terjangkau pikeun nyandak ayana profesional pikeun acara dagang, pameran, festival, pameran damel, sareng konvensi.

    Tutup méja promosi ku celah di tukang henteu ngan ukur katingali saé tapi ogé nyayogikeun aksés gampang pikeun barang dina tabel. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nyimpen barang-barang acara anjeun atanapi barang-barang pribadi anu teu katingali, ngirangan kekirangan visual bari nahan kamampuan pikeun narik langkung perhatian.

  • Custom Pleated Table Covers

    Panutup méja Lipit Khusus

    Salaku kasaimbangan anu saé antara gaya formal sareng kasual, panutup méja lipit seueur dianggo ku hotél, resort, pusat konvénsi, sareng cocog pikeun sagala rupa lingkungan sanés mangrupikeun paméran bisnis profesional atanapi rapat perayaan pribadi. Dihias ku kaén pleated, méja anjeun bakal katingali kelas luhur langsung.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami