CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Tenda iklan anu dicitak khusus sareng méja logo anu nyertakeun ngabantosan ngawangun stan anu saé pikeun nawiskeun sababaraha inuman sareng sampel produk gratis pikeun jalma anu sumping.

Nalika anjeun ngarencanakeun ngayakeun paméran luar ruangan alit di payuneun toko anjeun, anjeun bakal peryogi alat anu merenah tapi épéktip pikeun ngajantenkeunana istimewa. Tenda logo anu dicetak khusus sigana mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sabab éta henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun tapi ogé ruang anu raoseun. Ogé, sabab biasana urang gaduh sababaraha conto produk anu kedah ditingalikeun.

Iraha anjeun badé ngintunkeun sababaraha inpormasi pamasaran di rohangan terbuka, umbul-umbul bulu khusus anu dirancang khusus bakal kaget anjeun ku pangaruh tampilan anu luar biasa.

Iraha waé anjeun badé ngadamel kampanye pamasaran, anjeun gaduh sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun, sapertos saha waé pemirsa anjeun sareng kumaha cara ngamangpaatkeun tempat tampilan anu saéna. Taman atanapi greenbelt mangrupikeun paradisi pikeun anu resep kabugaran sareng tempat anu hadé pikeun jalma-jalma jalan-jalan. 

Nyitak nami klub sareng halaman wéb anjeun dina tenda kanopi mangrupikeun hal anu saé. Ténda henteu ngan ukur tiasa nawiskeun panyumputan tapi ogé ngahirupkeun skénario.

Naha anjeun ngagaduhan latihan klub biasa atanapi pertandingan luar? Naha anjeun merjuangkeun milarian panyumputan kanggo istirahat atanapi tempat nyimpen barang-barang anggota tim? Kalayan tenda kanopi luar, sadaya masalah anjeun tiasa direngsekeun. Batur pikir tenda kosong bakal dianggo pikeun kasempetan ieu


Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami