CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Custom Printed Bandanas

    Custom dicitak Bandana

    Bandana khusus kalayan pola cetak atanapi desain atanapi logo perusahaan anjeun dina éta tiasa ngadamel padamelan anu hébat dina promosi bisnis anjeun! Samentawis éta, éta ogé tiasa dijantenkeun masker wajah pikeun ngabantosan nyegah lebu sareng hawa anu tercemar. Éta promosi outdoor anu sampurna pikeun pelari, leumpang, pendaki, pengendara sepeda, sareng peminat kabugaran tina sagala jinis.

  • Custom Printed Arm Sleeve

    Custom leungeun baju dicitak

    Nyobian narik perhatian di lapangan? Hoyong ngamajukeun mérek sareng nami nyalira? Unggah gambar atanapi logo paporit anjeun sareng ngawartosan ideu desain anjeun ayeuna, kami bakal ngarobih baju baju panangan sapertos anu anjeun pikahoyong! Warna lengkep dicitak sareng poliéster elastis lemes, panangan baju urang sampurna pikeun acara olahraga, hadiah pagawé, sareng sajabina.

  • Custom Family Table Cloth

    Lawon kulawarga custom

    Henteu seueur hal anu langkung pikaresepeun tibatan kumpul di méja pikeun ngaraosan tuang sareng kulawarga atanapi réréncangan. Kaén méja khusus urang tiasa ngabantosan nyiptakeun suasana anu langkung saé sareng langkung haneut. Anjeun tiasa nyetak gambar, téks atanapi desain naon waé anu anjeun resep. Kalayan pola sareng gaya atraksi anu béda, lawon méja ieu mangrupikeun hiasan anu saé pikeun pamandangan anu béda sapertos tuangeun resmi, perayaan ulang taun, sareng sagala rupa pésta tema.

  • Custom Sofa Covers

    Custom Cover sofa

    Naha anjeun hoyong cara anu gancang, gampang sareng ékonomi pikeun ngahias sareng ngahirupkeun bumi anjeun? Panutup sofa anu manteng ieu henteu ngan ukur tiasa masihan tampilan seger anu anyar tina sofa anjeun, éta ogé tiasa ngabantosan ngajaga sofa anjeun tina cimata, tumpahan, noda sareng sajabana. Mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun bumi sareng murangkalih sareng piaraan. Sareng éta palastik kuat kusabab kaén anu manjang sareng desain band elastis, sahingga cocog pikeun kaseueuran jinis / bentuk sofa sareng tiasa nyiptakeun pandangan anu garing pikeun anjeun.

  • Custom Printed Aprons

    Custom apron dicitak

    Apron anu saé pikeun ngajaga anjeun bersih sareng nyegah micoorganisme. Apron urang tiasa dicitak khusus sareng desain anjeun sorangan, téks atanapi logo, ku sabab éta, sanés ngan ukur alat anu saé pikeun ngajagi anjeun bersih nalika nuju masak atanapi damel kebon, éta ogé tiasa ngabantosan bisnis anjeun.

  • Custom Printed Headwear

    Custom dicitak Headwear

    Headwear urang didamel tina poliéster elastis lemes. Éta tiasa dianggo salaku topéng pameunteu, bandana, pigeulang, tiung, dasi rambut. jsb kalayan gambar atanapi logo anu anjeun resep dicitak dina na. Éta tiasa janten aksésori modél sareng ogé alat anu narik ati pikeun nyieun merk anjeun dikenal.

  • Custom Printed Scarves

    Syal Dicitak Adat

    Syal dicetak khusus mangrupikeun cara unik sareng gaya pikeun ngagem desain anjeun. Syal anu dipersonalisasi ogé mangrupikeun cara anu saé pikeun ngaluncurkeun mérek atanapi desainer anjeun sorangan. Datang sareng pilih pola, desain atanapi poto anjeun nyalira pikeun nyandak gaya anjeun kana leungeun anjeun nyalira nganggo Syal kami.

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami