CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Naha anjeun terang kanker parantos janten panyabab kadua kadua maotna di dunya. Sareng jumlah kasus kanker énggal diperkirakeun ningkat sacara signifikan dina dasawarsa salajengna. Jenis parios berita CFM dinten ayeuna.

1. Russia Today (RT) ngalaporkeun yén Perjanjian Pangirangan Senjata Strategis Anyar antara Rusia sareng Amérika Serikat parantos sacara resmi dilegaan dugi ka Pébruari 2026.

2.US: dina Januari, padamelan ADP naék ku 174000 sareng diperkirakeun ningkat ku 50, 000, dibandingkeun sareng turunna 123000.

3. Bezos bakal mundur salaku CEO Amazon sareng janten ketua eksekutif dewan Amazon dina usum gugur 2021. Andy Jassie, pimpinan eksekutif AWS perusahaan, bakal ngambil alih, sedengkeun Bezos bakalan fokus kana filantropi, Blue Origin Space, Washington Post sareng perkawis sanés anu dipikaresepna sorangan.

4. Inggris urang FTSE 100 turun 0.14% janten 6507.82, Jérman DAX30 naék 0.71% janten 13933.63, sareng CAC40 Perancis tetep henteu robih dina 5563.05.

5. Lancet, jurnal médis Inggris anu kawéntar, nyebarkeun hasil uji coba klinis "Satelit-V" III vaksin COVID-19 Rusia, anu nunjukkeun yén efektivitas vaksin satelit-V ngalawan coronavirus novél nyaéta 91,6 %.

6. Ragam coronavirus novél anu aya di Inggris parantos dirobih deui. Saatos analisa, ilmuwan Inggris mendakan yén sababaraha conto ngagaduhan mutasi anu disebat E484K, anu sateuacanna parantos kapendak dina varian anu aya di Afrika Kidul sareng Brasil. Ahli ti Badan Kaséhatan Umum Inggris nyarios yén ayana mutasi sapertos kitu dina ukur sababaraha conto tina novél coronavirus novél anu aya di Inggris sanés hartosna yén mutasi nyebar sareng yén vaksin anu ayeuna dianggo tetep épéktip.

7. Asosiasi Mesin Imaging Kaméra Jepang: pangiriman kaméra digital digital bakal 8,88 juta unit dina taun 2020, 42% langkung alit tibatan di taun 2019. Kaméra SLR turun 47% janten 2,37 juta, sedengkeun kaméra non-refleks turun 26% janten 2,93 juta. Pangiriman kaméra digital global diperkirakeun ngahontal 9,53 juta unit dina 2021, kanaékan 7 persén tibatan 2020, tapi masih handap tingkat pre-epidemi. Salaku hasil tina wabah ieu, sababaraha nagara parantos ngabolaykeun unjuk rasa sareng nerapkeun larangan pikeun kaluar, ngahasilkeun réduksi anu lumayan, sareng perusahaan kaméra ngadamel upaya hébat pikeun ngembangkeun kaméra anu henteu réfléktif kalayan paménta anu kawilang kuat.

8. Panitia Organisasi Olimpiade Tokyo, Komite Olimpiade Internasional sareng Komite Paralimpik Internasional babarengan ngaluarkeun manual pencegahan epidemi resmi munggaran dina tanggal 3, anu nyayogikeun pisan detil ngeunaan pencegahan wabah nalika Olimpiade sareng Paralympic Games, tapi éta pasti kusabab langkah-langkah teuing rinci éta hésé pisan ngawaskeun.

9. Juru bicara Pentagon nyarios yén Lloyd Austin, sékretaris pertahanan hideung anu mimiti anu ngambil alih Departemen Pertahanan AS, ngumumkeun dina rapat pamimpin sababaraha rupa jasa militér anu diayakeun dina dinten anu sami yén sadaya departemén tentara bakal mareuman 60 dinten ka payun kanggo ngabahas ancaman anu ditanggung ku supremacism bodas sareng ekstremisme anu sami.

10. Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO): ku akhir taun 2020, 19,3 juta jalma di dunya parantos didiagnosa kaserang kanker sareng 10 juta tiwas kusabab kanker. Kanker parantos janten panyabab kadua kadua maotna di dunya, sareng 1/5 jalma di dunya bakal kaserang kanker dina hirupna. Jumlah kasus kanker anyar diperkirakeun ningkat sacara signifikan dina dasawarsa anu bakal datang, sareng ku 2040, jumlah kasus énggal di dunya bakal ningkat ku 47% salami 2020, kalayan kanaékan panggedéna di nagara-nagara berpenghasilan rendah sareng menengah.

11. Numutkeun ka ulikan épidemiologis anu diterbitkeun dina British Journal of Natural Medicine, novél coronavirus terisolasi dina mangsa pandemi COVID-19 di Afrika Kidul dianalisis ampir sadaya génom, sareng 16 jinis virus anyar dipendakan. sadayana ngagaduhan mutasi anu teu acan kapendak di tempat sanés sateuacanna. Metode monitoring génom ieu ogé tiasa dianggo dina skala ageung di Afrika pikeun ngaidéntifikasi varian anyar coronavirus novél.


Waktos Post: Feb-05-2021

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami