CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Naha anjeun terang langkung ti 3,03 juta barudak di Amérika Serikat parantos katépaan ku coronavirus novél. Jenis parios berita CFM dinten ayeuna.

1. [bank of America] Survei manajer dana Pébruari nunjukkeun yén alokasi saham sareng komoditas ngahontal tingkat paling luhur ti bulan Pébruari 2011. Holdings cash manager 'turun ka 3,8 per cent, tingkat panghandapna ti sateuacan "panik tapering" bitu dina Maret 2013. 

2. Kantor Anggaran Kongrés: dina waktos 30 taun, beban hutang Amérika Serikat bakal dua kali kaluaran ékonomi taunan na. Ku 2051, hutang umum Amérika bakal 202% PDB, ampir dua kali lipat tingkat na ayeuna. Kahiji kalina ti saprak Perang Dunya II, tingkat hutang Amérika Serikat ngaleuwihan 100% PDB taun kamari, sareng tingkat hutang ka hareup Amérika Serikat diperkirakeun bakal ngarusak catetan sajarah na. 

3. Organisasi Kaséhatan Dunya: babak 12 sareng 13 tina wabah Ebola kajantenan di Républik Démokratik Kongo (DRC). Urutan genetik tina virus Ebola lokal parantos dilaksanakeun pikeun ningali naha kabangkitan éta alatan kasus poténsial atanapi panyebaran sato-ka-manusa énggal. Vaksinasi massal gumantung kana pamaréntah sareng kasadiaan vaksin. Peringatan parantos dikaluarkeun ka genep nagara sakurilingna sapertos Sierra Leone sareng Liberia pikeun ngadeteksi kasus poténsial. 

4. Média Amérika: numutkeun data survey anu dikaluarkeun ku American Academy of Pediatrics, dugi ka 11 Pébruari, langkung ti 3,03 juta barudak di Amérika Serikat parantos katépaan ku coronavirus novél, nyatakeun sakitar 13% tina jumlah total kasus anu dikonfirmasi ku COVID-19 di Amérika Serikat. Minggu kamari nyalira, jumlah barudak anu kaserang novél coronavirus sakitar 90, 000.

5. Lembaga Keuangan Internasional: dina taun 2020, wabah COVID-19 naékkeun hutang global ku $ 24 triliun kana rékor US $ 281 triliun, sareng rasio hutang-ka-GDP global langkung ti 355%. Program anu didukung pamaréntah nyumbang satengah tina kanaékan éta, kalayan hutang perusahaan, bank sareng rumah tangga global naék masing-masing $ 5,4 triliun, US $ 3,9 triliun sareng US $ 2,6 triliun.

6. Sekretaris Nagara Amérika Lincoln nyarios ka Déwan Kaamanan PBB yén Amérika Serikat bakal mayar langkung ti 200 juta dolar AS dina kaanggotaan kaanggotaan Organisasi Kaséhatan Dunya akhir bulan ieu. "Ieu nunjukkeun komitmen urang pang anyarna ka Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) pikeun mastikeun yén WHO ngagaduhan dukungan anu pantes dina mingpin réspon global kana wabah COVID-19, sareng kami ogé damel pikeun ngarobih Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) kanggo waktos payun , ”Saur Blinken. "

7. Brazil: Vaksin Sinopec COVID-19 Cina parantos diuji épéktip ngalawan coronavirus novél mutant ti Karajaan Inggris sareng Afrika Kidul. Tanggal 17 Pébruari, Institut Butantan ngamimitian kampanye vaksinasi ageung anu nargétkeun pikeun sakumna penduduk dewasa sareng uji coba naha éta ngirangan tingkat inféksi. Kusabab panggunaan téknologi anu teu aktip, vaksin anu dikembangkeun ku China Science and Technology dipiharep bakal ngagaduhan kaunggulan tibatan vaksin anu sanés.


Waktos Post: Feb-19-2021

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami