CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Naha anjeun terang perkiraan panganyarna tina édisi Unit Ékonomis pikeun ékonomi utama dunya parantos robih sacara signifikan dina pangaruh sababaraha faktor sapertos wabah COVID-19. Jenis parios berita CFM dinten ayeuna.

1. Cina parantos nyayogikeun bantosan vaksin ka 53 nagara berkembang sareng parantos ngekspor sareng ngekspor vaksin ka 22 nagara. Saatos pangiriman vaksin COVID-19 munggaran ka Pakistan, vaksin COVID-19 dibantuan ku Cina ka Kamboja sareng Laos parantos dugi di dua nagara. Cina ogé bakal nganteurkeun langkung seueur vaksin ka nagara sanés hiji-hiji. 

2. Kamentrian Kaséhatan sareng Tenaga Kerja Jepang: dina taun 2020, jumlah kalahiran di Jepang turun 2,9% tina période anu sami taun kamari kana 872700, catetan anu handap pikeun lima taun berturut-turut; jumlah maotna nyaéta 1,3845 juta, turun 0,7% ti sataun saacanna pikeun kahiji kalina dina 11 taun. 

3. Saatos liburan Spring Festival, harga pangan lokal di Koréa Kidul ngagentoskeun babak anyar anu naékna buleud. Harga sayuran parantos naék pisan, di mana harga bawang héjo parantos dua kali lipat ti jaman anu sami taun kamari, harga tomat sareng bawang naék langkung ti 80%, sareng harga béas ogé naék hampir 20% dibandingkeun sareng jaman anu sami taun kamari. Pamaréntah Koréa Kidul nyarios yén éta bakal ngaleupaskeun tambahan 60.000 ton cadangan béas ka pasar dina waktos anu payun, sareng aktip ngadukung patani sayuran domestik pikeun ningkatkeun produksi sayuran; dina waktos anu sami, gumantung kana naékna harga gabah, ngirangan tarif impor pikeun sababaraha pepelakan; ngaliwatan rencana réspon fléksibel pikeun maksimalkeun pungsi stabilitas harga.

4. Unit Ékonomis Ékonomis parantos ngaluarkeun ramalan pangénggalna pikeun ngarengking ékonomi utama di dunya. Dibandingkeun sareng 2019, peringkat opat ékonomi luhur di dunya tetep henteu robih dina 2021, dituturkeun ku Amérika Serikat, Cina, Jepang sareng Jérman; kalima sareng kagenep, India sareng Inggris ngabalikeun réngking; salian ti éta, Brasil murag tina puncak 10. Koréa Kidul deui dina 10 luhur sareng kasalapan. 

5. New York City parantos nangtoskeun waktos anu pas pikeun bioskop pikeun ngamimitian deui pikeun kahiji kalina ti saprak panyakit radang paru-paru coronal. Sadayana bioskop bakal dibuka deui dina 5 Maret paling awal. Pikeun nyegah wabah éta, sadaya bioskop di New York City, sapertos daérah bioskop anu parantos kabuka di New York State, ngan ukur bakal ngantunkeun 25% hadir, sareng henteu langkung ti 50 jalmi diidinan dina unggal ruang paméran bioskop anu ageung. 

6. Panyebaran flu manuk di Éropa nyababkeun naékna harga endog di seueur nagara Éropa. Polandia, produsén unggas panggedéna EU sareng produser endog panggedéna, parantos nyéépkeun sakitar 5 juta hayam, kalebet sajumlah ageung hayam peletak. Harga endog borongan di Polandia naék ku 18% dugi ka 20% dina akhir Januari. Salaku tambahan, harga endog di Perancis, Jérman sareng nagara-nagara anggota Uni Éropa sanés ogé naék kana tingkat anu bénten-bénten.

7. [Komisi Pangaturan Kaamanan Amérika Serikat] mimitian ti 25 Pébruari 2021, biaya Komisi Pangaturan Kaamanan AS (ditagih pikeun ngajual pesanan waé) bakal dikirangan ti 0,00221% janten 0,00051%.

8. Ramalan pangénggalna tina réngking Unit Ékonomis Ékonomi pikeun ékonomi-ékonomi utama dunya parantos robih sacara signifikan dina pangaruh sababaraha faktor sapertos wabah COVID-19. Dibandingkeun sareng 2019, peringkat opat ékonomi luhur di dunya tetep henteu robih dina 2021, dituturkeun ku Amérika Serikat, Cina, Jepang sareng Jérman, sedengkeun India murag tina lima besar sareng diudag ku Inggris. Numutkeun tren anu ayeuna, ékonomi India bakal sakali deui ngaleuwihan ékonomi Inggris, sahenteuna dugi ka 2026. India mangrupikeun ékonomi utama anu paling parah katarajang wabah éta, sareng dugi ka 200 juta jalma sigana bakal murag deui kana kamiskinan.

9. Institut Ékonomi Perumahan Jepang: dina taun 2020, harga jual rata-rata apartemen anu énggal diwangun di Jepang naék 3,8% taun kana sataun janten 49,71 juta yen, ngahontal jangkung sepanjang waktos salami opat taun berturut-turut. Kapangaruhan ku wabah éta, perusahaan perumahan Jepang lirénkeun penjualan nalika kaayaan darurat, janten jumlah penjualan apartemen énggal di Jepang turun 15,2% sataun-ka-taun janten 59900 unit di 2020, anu panghandapna saprak 1976. Sanaos turunna penjualan, mangtaun-taun tina naékna harga lahan sareng naékna biaya tenaga kerja parantos ngadukung harga bumi anu luhur.


Waktos Post: Feb-26-2021

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami