CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Naha anjeun hoyong terang kaayaan hutang global anu kapangaruhan ku wabah éta? Naha anjeun hoyong terang kamajuan énggal di nagara sanés? Jenis parios berita CFM ayeuna.

1. Hasil pamantauan pangénggalna ti Institute of International Finance nunjukkeun yén salaku akibat tina wabah éta, hutang global naék $ 24 triliun janten catetan US $ 281 triliun di 2020. Dina waktos anu sami, babandingan hutang-ka-GDP global nyaéta langkung ti 355%. Hutang pamaréntah salaku bagian tina PDB naék kana 105% ti 88% dina 2019.

2. Amérika Serikat sacara resmi ngahijikeun deui Perjanjian Paris ngeunaan parobihan iklim global. Sekretaris Nagara Us Abraham Lincoln nyatakeun dina pernyataan yén Pasatujuan Paris mangrupikeun kerangka kerja global anu teu pernah aya saacanna. Saatos sumpah jabatanana dina tanggal 20 Januari, Présidén AS Joe Biden ngumumkeun sababaraha tindakan administrasi, kalebet kembalna Amérika Serikat kana Perjanjian Paris ngeunaan perubahan iklim sareng gantung ditarikna ti Organisasi Kaséhatan Dunya.

3. Rover "katekunan" Amérika suksés badarat di Mars, janten pendarat suksés kalima suksés NASA. Saatos badarat, katekunan ngirimkeun deui gambar kahijina ngeunaan permukaan Mars, anu satutasna éta bakal ngumpulkeun sampel di Mars sareng nyobian mendakan bukti ayana kahirupan.

4. Numutkeun laporan anyar anu dikaluarkeun dina kaping 19 ku ONE Campaign, organisasi nirlaba internasional didaptarkeun pikeun ngungkulan kamiskinan sareng panyakit anu tiasa dicegah, numutkeun data ti lima perusahaan farmasi, Pfizer, Modena, AstraZeneca, Johnson sareng Novax, dugi ka ayeuna, Amérika Serikat, Uni Éropa, Inggris, Australia, Kanada sareng Jepang nampi langkung ti 3 milyar dosis vaksin COVID-19, langkung ti 1 milyar dosis langkung ti 2.06 milyar anu diperyogikeun pikeun sadaya jalma di nagara-nagara ieu nampi dua dosis vaksin. Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) ngadesek nagara-nagara ieu pikeun masihan vaksin sareng nagara-nagara miskin pikeun merangan epidemi éta.

5. Amérika Serikat sacara resmi ngahijikeun deui Perjanjian Paris ngeunaan parobihan iklim global. Sekretaris Nagara Us Abraham Lincoln nyatakeun dina pernyataan yén Pasatujuan Paris mangrupikeun kerangka kerja global anu teu pernah aya saacanna. Saatos sumpah jabatanana dina tanggal 20 Januari, Présidén AS Joe Biden ngumumkeun sababaraha tindakan administrasi, kalebet kembalna Amérika Serikat kana Perjanjian Paris ngeunaan perubahan iklim sareng gantung ditarikna ti Organisasi Kaséhatan Dunya.

6. Tujuh padamel di pabrik ngolah hayam di beulah kidul Rusia parantos katépaan ku virus flu manuk, dilaporkeun ku kantor berita TASS Rusia Senén. Ieu mangrupikeun kahiji kalina kasus flu burung H5N8 aya di Rusia, sareng Rusia parantos ngalaporkeun kaayaan ka Organisasi Kaséhatan Dunya. Para ahli nyatakeun teu aya kasus panularan flu manuk H5N8 ka manusa ka manusa anu aya di Rusia. Nanging, kamungkinan panularan manusa-ka-manusa saatos mutasi virus ka hareupna henteu tiasa disingkirkeun.

7. [WTO] dina kuartal kaopat 2020, indeks iklim perdagangan global barang ngahontal 103,9, naek tina 100,7 dina kuartal katilu. Saatos turunna seukeut dina perdagangan barang dina paruh mimiti 2020, volume perdagangan global barang parantos rebound ti palung saprak kuartal katilu, didorong ku ékspor anu langkung luhur ti Asia sareng naékna impor ti Amérika Kalér sareng Éropa. Tapi rebound tiasa henteu sustainable dina kuartal kahiji 2021.

8. Dimimitian ti 1 Séptémber 2021, Thailand bakal ngeusi batre nilai tambah 7 persén pikeun jasa éléktronik ka sadaya operator jasa éléktronik asing anu nyayogikeun jasa online panghasilan taunan langkung ti 387000 yuan. Pamaréntah Thailand ngarepkeun pajeg bakal nambahan pendapatan sakitar 1,1 milyar yuan dina taun pajak 2021. 

9. Di Amérika Serikat, rasa ayana perusahaan akuisisi tujuan khusus beuki luhur. Kusabab perluasan wabah COVID-19, kabijakan pelonggaran kauangan global parantos nyababkeun seueur artos anu ngalir kana perusahaan akuisisi tujuan khusus. Kusabab 2021, jumlah akuisisi parantos ngadeukeutan $ 85 milyar, nyatakeun 30% tina total pasar akuisisi AS. Langkung ti 300 perusahaan mésér tujuan khusus milari perusahaan pikeun didamel. Jumlah perusahaan sapertos anu badé didaptarkeun parantos ngahontal 398. dina Januari nyalira, 91 perusahaan parantos umum, ngumpulkeun jumlahna sakitar $ 25 milyar, nyatakeun 60% IPO, sareng ampir 100 proyék dijadwalkeun nerapkeun IPO. 

10. Nagara Amérika Serikat Texas minggu kamari ngalarang larangan samentawis ékspor gas alam, nyiptakeun krisis énergi di Mexico, anu gumantung pisan kana impor gas alam ti Amérika Serikat. Salaku réspon, Présidén Vénézuél Maduro nyatakeun yén anjeunna ngarencanakeun nelepon Présidén Méksiko Lopez sareng ngajukeun yén Vénézuéla mastikeun pasokan gas alam ka Mexico. Kusabab sangsi AS anu parantos lami, Vénézuéla teu ngagaduhan fasilitas pikeun ngarobih gas alam kana gas alam cair, Reuters ngadugikeun para ahli énergi nyarios. 

11. Salami sababaraha dinten ka pengker, 10 kota di beulah kalér-kuloneun nagara Akre anu katarajang banjir, sacara serius mangaruhan kahirupan sakitar 130000 jalma di nagara bagian éta, sareng jalma-jalma anu terlantar ditempatkeun di saung samentawis anu didamel ku sakola, gimnasium sareng tempat-tempat sanés. Ayeuna, kusabab buruk epidemi COVID-19 di nagara éta, wabah demam berdarah, runtuhna sistem kasehatan sareng seueur pangungsi Haiti anu lebet Brasil ti perbatasan nagara bagian sareng Peru, Nagara Akre parantos lebet kaayaan darurat dina 16 Pébruari.

12. Tanggal 21 Pébruari, waktos lokal, langkung ti 100000 demonstran kumpul di nagara bagian India bagian kalér di Punjab pikeun protés ngalawan tagihan tatanén pamaréntah anyar. Pulisi lokal memperkirakan yén gempungan akhir demonstran antara 120000 sareng 130000 jalma. Démonstran nungtut supaya Mr. Modi méréskeun sababaraha tagihan réformasi tatanén anu diwanohkeun Séptémber kamari, anu panginten patani bakal nganyenyeri kapentinganna sareng nguntungkeun sababaraha perusahaan ageung. Serikat patani sumpah bakal terus protés dugi undang-undang dicabut.

13. Dina taun 2020, wabah COVID-19 ningkatkeun hutang global ku US $ 24 triliun, sareng total hutang global ngahontal rékor US $ 281 triliun, nyatakeun 355% produk doméstik kotor dunya (PDB), paningkatan 35% dibandingkeun kalayan 2019. Tingkat pertumbuhan ieu ogé langkung luhur tibatan di 2008, nalika krisis subprime kajantenan.

14. Sekretaris Keuangan AS Yellen: Bitcoin sering dianggo pikeun pembiayaan ilegal. Aplikasi na henteu épisién. Bitcoin kacida spekulatif. Investor kedah waspada. Duit digital tiasa nyababkeun pangmayaran anu langkung gancang sareng murah, tapi aya seueur masalah anu kedah ditalungtik, kalebet perlindungan konsumen sareng pencucian uang.

15. Bill Gates: larangan média sosial tiasa nyababkeun langkung seueur perpecahan di Amérika Serikat. Kami henteu hoyong ngabagi jaringan sosial kana dua kelompok, kami hoyong gaduh yayasan anu umum sareng tukeur ideu dina dasar éta.


Waktos Post: Feb-23-2021

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami