CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Naha anjeun hoyong terang kabijakan luar nagri Amérika panganyarna? Naha anjeun hoyong terang ngeunaan parobihan tarif impor sareng ékspor kosmétik di Koréa Kidul? Naha anjeun hoyong terang ancaman sampah COVID-19 pikeun kahirupan global? Jenis parios berita CFM dinten ayeuna.

1. Dina pidato kawijakan luar negeri kahijina ti saprak jabatan, Présidén AS Joe Biden ngumumkeun tilu kaputusan: (1) Amérika Serikat bakal ngeureunkeun dukunganana pikeun serangan serangan Saudi di Yaman; (2) ngagantungkeun mundur pasukan ti Jérman; jeung (3) nambahan jumlah pangungsi anu ditarima ku Amérika Serikat. 

2. Forbes ngaluarkeun daptar 50 perusahaan blok global luhur di 2021, kalebet Baidu, Ant Group, Ping an Group, Tencent, China Construction Bank sareng Industrial and Commercial Bank of China. Perusahaan Amérika sapertos Facebook, Amazon, Citigroup sareng MasterCard murag tina daptar éta. 

3. Déwan Emas Dunya: saatos dua bulan berturut-turut arus kaluar emas ETF bersih dina bulan Nopémber sareng Désémber 2020 (jumlahna 148.8 ton), aliran emas ETF global ngahontal deui dina Januari 2021, kalayan aliran masuk 13,8 ton (sakitar US $ 1 milyar, hiji kanaékan 0,4 per cent dina aset dina manajemen). Ayeuna, aset ETF emas global dina manajemen jumlahna dugi ka 3765 ton ($ 226 milyar), ngan 4 persén di handapeun catetan 3915,8 ton ($ 244 milyar) disetél dina awal Nopémber.

4. Pamaréntah Inggris parantos ngayakeun sajumlah perusahaan pikeun ngabahas kumaha carana nyéépkeun pajak bisnis online. Pajak anu diusulkeun pikeun pangecér sareng perusahaan téknologi anu kauntungan na ningkat nalika épidemi COVID-19, sareng "pajeg kauntungan langkung" ogé hiji-hiji ogé diolah. Rencana perpajakan tiasa diumumkeun dina satengah kadua 2021.

5. Perancis Féderasi Perusahaan Kecantikan: dina 2020, Cina janten éksportir produk kageulisan Perancis anu munggaran. Dina 2018, Cina ngan ukur éksportir katujuh makeup kageulisan Perancis, naék kaopat di 2019. Dina 2020, ékspor kosmétik Perancis jumlahna 15,7 milyar euro, turun 11,8 persén ti période anu sami dina 2019. Dina waktos anu sami, penjualan kosmetik ka Cina ti Perancis naék 20,7% ti sataun saacanna.

6. Kantor Pabean Korea: di 2020, ékspor kosmétik Koréa Kidul naék 16,1% dibandingkeun sareng période anu sami taun kamari, janten US $ 7.57517 milyar. Ékspor ka Cina ningkat 24,5% taun-taun ka US $ 3,81 milyar, sedengkeun ékspor ka Amérika Serikat, Jepang sareng Vietnam naék masing-masing 21,6%, 59,2% sareng 18,0%. Pangsa pasar pasar ékspor kosmétik Koréa Kidul naék janten 50,3% ti 46,9% di 2019.

7. Tanggal 7 Pébruari, pejabat kaséhatan Kongo negeskeun wabah Ebola anyar di wétan Kongo. Saurang awéwé maot ku Ebola dina 3 Pébruari, saatos teu damang sababaraha dinten, teras angkat ka klinik pikeun diuji teras ka rumah sakit kanggo dirawat, tapi anjeunna maot sateuacan hasil tés na kaluar. Ayeuna, pamaréntah ngalacak unggal kontak pikeun ngendalikeun wabah éta. 

8. Tanggal 8 Pébruari, Asosiasi Rumah Sakit Propinsi Washington ngungkabkeun yén puluhan rébu topéng N95 anu dipésér ku rumah sakit sareng asosiasi lokal palsu, sakitar 300000. Casey Shaw, présidén sareng pimpinan eksekutif Asosiasi Rumah Sakit Washington State, nyatakeun yén aranjeunna parantos ngabéjaan rumah sakit pikeun ngaleupaskeun jumlah angkatan anu parantos dideteksi salaku masker palsu pikeun ngaluarkeunana tina stok. 

 9. Numutkeun berita dina 8 Pébruari, kalayan sumebarna novél coronavirus, bumi ogé ngahasilkeun seueur sampah COVID-19. Grup lingkungan internasional memperkirakan yén 1,56 milyar topéng bakal ngalir ka sagara di 2020, anu ngancam ancaman kahirupan laut. Séptémber kamari, ahli zoologi mendakan pingguin maot di lepas pantai Brasil sareng mendakan topéng N95 lengkep dina burih na.


Waktos Post: Feb-09-2021

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami