CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Stand Banner lawon- Premium

Fitur:

Standar Banner Banner Stand ningkat tina tampilan lempeng tradisional. Pangaruh tampilan anu hadé sareng seueur pilihan.


Katerangan

Pidéo

FAQ

a

Tembongkeun Produk sareng Merk anjeun dina Cara Alternatip

Spanduk spanduk nampi popularitas anu ningkat kusabab potongan anu saderhana sareng grafik anu dicetak na. Stand lawon lempeng, siga spanduk roll up dina pandangan, mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun spanduk gulung anu biasa dianggo. Stand lawon lempeng luar ngagaduhan dasar anu langkung kuat sareng langkung mantep, anu ngajantenkeunana tetep sanaos dina sababaraha dinten anu berangin.

Lawon awét ngajantenkeun anjeun resep nganggo awét

Lawon anu dipaké pikeun ngadamel lawon anu hampang sareng tiasa dilipet, anu ngajantenkeun langkung gampang dibungkus sareng diangkut. Dina waktos anu sasarengan, lawon, henteu sapertos bahan sanés, tiasa dicuci sareng dianggo lami-lami.

255
240g lawon Tegangan
280
280g lawon Blockout

Nampilkeun Logo sareng Bisnis Anjeun dina Cara Anu Lugas

Nalika nyetak dina lawon, aya dua pilihan pikeun anjeun: grafik sisi dua sareng dua sisi. Anjeun tiasa milih jinis anu paling merenah pikeun ningkatkeun pidangan langkung jauh. Upami anjeun ngagaduhan anggaran anu terbatas, anjeun panginten resep anu dicitak grafik na. Nanging, upami anjeun hoyong ngalaan pesen anjeun ka langkung ageung, stand lawon anu dicitak anu paling cocog pikeun anjeun.

b

Spanduk lawon serbaguna nangtung tina rupa-rupa ukuran

Stand spanduk lawon ieu aya sababaraha ukuran sareng tiasa dianggo dina sababaraha waktos. Upami anjeun ngagaduhan rohangan pamasaran anu kawates pisan, maka spanduk 2ft tiasa dianggo. Nanging, upami anjeun hoyong ngadamel latar anu pikaresepeun, anjeun tiasa milih anu ukuranana 5ft. Upami anjeun henteu yakin mana anu sampurna pikeun acara anjeun, tinggal lungsur kami email sareng perwakilan penjualan profesional kami bakal ngabantosan anjeun.

Ukuranna
2ft
2.5ft
2.6ft
2.8ft
3ft
4ft
5ft
Paparan
Ukuranna
61.2x228
(cm)
76.2x228
(cm)
80x228
(cm)
85x228
(cm)
91.7x228
(cm)
122.2x228
(cm)
152.6x228
(cm)
c

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami