CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Iklan Bandéra-cekung

Fitur:

Ieu mangrupikeun panji iklan ramah-anggaran urang anu cocog pikeun acara di jero ruangan sareng di luar ruangan sareng tiasa dianggo saé jalan-jalan anu sibuk, kotak terbuka sareng acara dagang anu rame.

Jenis bendera iklan tampilan gampang ngarobah grafik sareng fleksibel pikeun ditampilkeun. Upami anjeun hoyong ngalaan pesen iklan anjeun dugi ka seueur, maka bendera iklan cekung sampurna pikeun anjeun.


Katerangan

Pidéo

FAQ

沙滩旗2

Candak Perhatosan dina Acara Salajengna

Naha anjeun milari cara pikeun narik panon anu liwat ku acara dagang salajengna anjeun atanapi acara sanés? Teras pertimbangkeun nambihan umbul bulu khusus kana stan anjeun. Kalayan bendera iklan bulu khusus, stan anjeun bakal menonjol, ngajantenkeun jalma-jalma lirén sareng perhatoskeun. Kalayan seueur jalmi anu lirén di stan anjeun, anjeun bakal langkung seueur kasempetan kanggo nyungkeun penjualan.

Lawon béda pikeun kaperluan tampilan béda

Aya seueur pilihan lawon pikeun pilihan. 110g poliéster rajutan sareng poliéster 100D mangrupikeun lawon biasa pikeun nyetak bendera iklan. Poliéster rajutan 110g disarankeun ngadamel umbul-umbul bulu hiji sisi sedengkeun poliéster 100D populér pikeun nyetak umbul dua sisi. Upami anjeun ngagaduhan paménta khusus anu sanés, poliéster rajutan fluorescent 115g, poliéster rajutan 130g ngagurilap, 115g poliéster sareng 210D oxford ogé sayogi pikeun pilihan anjeun.

110
110g poliéster rajutan
100D-Polyester
100D Poliéster
130g-Shiny-Knitted-Polyester
130g Ngagurilap Rajutan Poliéster
115g-Polyester
115g Poliéster
210D-Oxford
210D Oxford
115g-Fluorescent-Polyester-(Yellow-and-Orange)
115g Poliéster fluoresensi (Konéng sareng Oranyeu)

Kirimkeun pesen anjeun dina cara épéktip

Salah sahiji fitur anu paling penting dina flag flag nyaéta bentuk unikna. Gendéra iklan cekung jangkung, desain ipis ngabantosan pesen anjeun dikirimkeun. Ieu mangrupikeun alat tampilan anu saé pikeun ngiklankeun ngahususkeun ayeuna atanapi slogan atanapi penawaran, sabab masarakat bakal merhatoskeunana.
Bentuk sareng desain gaya bandéra tinangtu ieu ngamungkinkeun anjeunna gerak sakedik dina angin, tapi henteu gerak pisan anu henteu kabaca. Hal ieu ngajantenkeun épéktip duanana dina narik perhatian sareng ngumumkeun tujuan pamasaran anjeun. Gendérana ngagaduhan gambar anu cerah sareng warna anu jelas sareng garing, sareng éta linggih dina pangkalan anu kuat anu tiasa dianggo di jero rohangan atanapi di luar ruangan.

753c98c3-5d95-494c-915d-05697e87b6b0
f7248cc7-015a-4bf9-91e6-eb54cd98643c

Pilih Bendéra Bulu Ukuran Anu Cocog pikeun Acara Anjeun

Kami nawiskeun jinis spanduk bendera iklan standar sareng deluxe sareng jangkungna umbul mangrupikeun bendéra anu béda-béda sakedik. Pikeun jenis standar, anjeun tiasa milih 9ft, 13ft, sareng 15ft sedengkeun ukuran pikeun jinis deluxe nyaéta 8ft, 11ft sareng 16ft.

Ukuran méja
Ukuran Ukuran
Ukuran Grafik
Standar
9ft
13ft
15ft
25,7 "× 78,7"
27,7 "× 118,11"
31,7 "× 157,38"
Deluxe
8ft
11ft
16ft
25.59 "× 78.74"
27.56 "× 118.11"
31,5 "× 149.61"
e4d7861f-c789-40e3-b965-3cc8aa8de29e

Q: Dupi anjeun ngarobih ukuran umbul tampilan?
A: Kami nawiskeun langkung ti 50 témplat bendera tampilan pikeun anjeun anu tiasa dipilih. Atanapi kirimkeun kami ukuran khusus perangkat keras, urang ogé tiasa ngadamel bendera tampilan anu disaluyukeun pikeun cocog.

T: Naha anjeun tiasa ngadamel bendera tampilan buram?
A: Leres, kami bakal ngaput interlayer pikeun ningkatkeun kandel tampilan bandéra, aya 2 lawon interlayer anu sanés kanggo pilihan.

Q: Sabaraha lami teu nganggo flagpole?
A: Pigura Premier kalayan performa tinggi, sapertos tabung aluminium, fiberglass sareng serat anu nguatkeun serat palastik anu dianggo. Kahirupan tiang panji gumantung kana dimana éta dianggo. Biasana, tiang panji ngagaduhan garansi sahenteuna 6 bulan.

Q: Kumaha anjeun ngarangkep bandéra tampilan? Kumaha upami ukuran kantongna?
A: Kami bakal nganggo kantong OPP sareng kantong PVC tina ukuran anu bénten-bénten kanggo bungkusan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami