CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Manjang méja ngaliput sareng Buka Balik

Fitur:

Jenis taplak meja, ogé dikenal salaku méja sampul, sampurna pikeun acara khusus, pameran dagang, konvénsi atanapi aula paméran. Bagian kerung deui nyayogikeun bukaan di tukang supados anjeun tiasa linggih di tukangeun méja anjeun bari henteu ngaganggu panutup méja.


Katerangan

Pidéo

FAQ

吧

Spandex Table Cover: Janten Langsing sareng Elegan

 

Pakéan kalayan tabel méja acara dagang kami, méja aslina anjeun anu biasa sareng umum bakal katingali béda pisan sareng langsing langsung. Pakéan anu luar biasa ieu nekenkeun bentuk méja, kurva anu indah nambihan rasa kaanggunan pikeun saluruh sét. Éta henteu ngan ukur méja deui tapi alat anu saé pikeun promosi, anu nyayogikeun presentasi visual anu propésional sareng bersih. Klién poténsial anjeun bakal pasti kataji ku cara mintonkeun khusus ieu.

Dipilih poliéster elastis pikeun Pilihan

Fitur manteng tina lawon mangrupikeun rusiah pikeun pas anu pas. Kami nawiskeun s jinis lawon, poliéster elastis 180g, poliéster elastis tahan seuneu sareng tahan poliéster 240g poliéster, pikeun pilihan anjeun.

m1
180g Poliéster elastis
m2
Flame-retardant 180g Elastis Poliéster
m3
Flame-retardant 240g Élmu poliéster
b2

Ucapkeun "Sumuhun" pikeun Anggaran Ramah & Kualitas Unggul

Tina bahan baku, sapertos kaén, tinta sareng metode percetakan, dugi ka produk anu parantos ditetepkeun, masing-masing prosés urang dilakukeun saluyu sareng sarat ramah lingkungan. Janten anjeun tiasa diamankeun ku kaamanan pikeun ngagunakeun penutup méja peregangan ieu pikeun tampilan acara. Ogé, kami henteu mayar biaya tambahan pikeun nyetak warna lengkep sareng panempatan logo lengkep. Ku alatan éta, nalika anjeun méréskeun méja spandex anu dicetak khusus kalayan bukur deui, anjeun tiasa sacara lengkep ngalaan pesen anjeun dina anggaran anu terbatas.

b5
Sisi kénca
b4
Balik deui
b3
Sisi katuhu

Customizable Sanés ngan ukur dina Grafik Tapi ogé dina Ukuran

Salaku tambahan pikeun nyetak gambar khusus pikeun anjeun, urang ogé tiasa ngadamel percetakan anu cocog pikeun tabel tampilan anu ukuran khusus. Ieu di handap aya spésifikasi ukuran pikeun tabel tampilan standar sareng taplak meja. Upami anjeun henteu tiasa mendakan anu paling cocog tina ukuran dina formulir ieu, tinggalkeun kami gambar sareng ahli produk kami anu berpengalaman kalayan ngabantosan anjeun.

Ukuran Ukuran
(180g elastis Poli)
Ukuran Ukuran
(240g elastis Poli)
4FT (48 "Lx30" Wx29 "H)
71 "x90"
72 "x91"
4FT (48 "Lx24" Wx29 "H)
79 "x92"
76,4 "x91,1"
6FT (72 "Lx30" Wx29 "H)
79 "x109"
81 "x117"
8FT (96 "Lx30" Wx29 "H)
79 "x113"
82 "x136"
zz1
cun

Q: Sabaraha warna anjeun tiasa nganggo dina nyetak logo?
A: Kami nganggo CMYK pikeun nyetak, janten anjeun tiasa nganggo seueur warna anu anjeun pikahoyong.

Q: Naha anjeun tiasa ngadamel sampéan méja khusus atanapi méja anu dipasang pikeun kuring?
A: Leres, ukuran méja standar panutup nyaéta 6 ′ sareng 8 ′ di toko kami, tapi ukuran tutup méja atanapi méja méja dipasang ogé tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran méja anjeun atanapi ukuran témplat. Upami anjeun peryogi ukuran khusus, mangga ngahubungan wawakil kami pikeun layanan palanggan.

Q: Naha lawon seuneu tahan?
A: Leres, kami gaduh lawon tahan seuneu khusus kanggo pilihan.

T: Naha kuring tiasa nyeuseuh atanapi nyetrika tutup méja kuring?
A: Leres, anjeun tiasa ngabersihkeun sareng ngalancarkeun taplak meja anjeun ku nyeuseuh tangan sareng nyetrika.

Q: Naha lawonna bakal luntur? Sabaraha lami nya?
A: Pikeun nyegah luntur sareng ngajaga stabilitas warna, kami nganggo cetak sublimasi pikeun mastikeun warna anu gancang.

Q: Kumaha carana ulah aya anu ngabodor nalika nyebarkeun penutup méja manteng?
A: Alesan utami pikeun blushing nyaéta lawon ipis. Kami bakal nganggo lawon 180g sareng 240g kentel pikeun nyingkahan masalah.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami