CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Iklan Bandéra-Angled

Fitur:

Tampilkeun ku panji tampilan anu narik ati! Jenis flagéra tampilan ieu mangrupikeun salah sahiji alat iklan anu paling épéktip, kalayan ukuran percetakan anu ageung, sadaya pesen iklan anjeun tiasa jelas dicitak sareng sacara éfisién dikirimkeun. Tambih Deui, umbul-umbul tampilan anu ditutupan sumping sareng rupa-rupa pakakas perkakas pikeun anjeun milih.


Katerangan

Pidéo

FAQ

ee

Taroskeun langkung seueur Perhatosan sareng Panji Periklanan Sudut Angkat

Jantenkeun péngkolan sareng péngkolan jalma-jalma ka bisnis atanapi acara anjeun ku umbul iklan cetak khusus anu gaya sareng pikaresepeun. Bendéra iklan angleh ringan tapi awét ieu diluyukeun sareng logo pribadi anjeun, iklan, atanapi karya seni acara anu dicitak dina lawon bentukna teardrop. Desain unik ieu ngamungkinkeun pamasaran sareng karya seni promosi anjeun menonjol tina umbul iklan tradisional anu sanés, ngamungkinkeun anjeun narik langkung seueur perhatosan sareng kéngingkeun langkung seueur kauntungan promosi.

Nyitak Ideu anjeun dina lawon awét

Salaku pamasok pikeun produk cetak khusus, kami nawiskeun pilihan jasa khusus, ti karya seni, ukuran produk dugi ka lawon. Ku maturan seueur pilihan lawon, urang ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun lawon anu paling merenah numutkeun anggaran sareng tungtutan anjeun.

110
110g poliéster rajutan
100D-Polyester
100D Poliéster
130g-Shiny-Knitted-Polyester
130g Ngagurilap Rajutan Poliéster
115g-Polyester
115g Poliéster
210D-Oxford
210D Oxford
115g-Fluorescent-Polyester-(Yellow-and-Orange)
115g Poliéster fluoresensi (Konéng sareng Oranyeu)

Gendéra Iklan Berkualitas Sempurna pikeun Sagala Acara Promosi

Desain unik tina panji bulu janten sampurna pikeun ampir sadaya acara promosi atanapi acara. Bendéra iklan cetak khusus aya dina tilu ukuran anu béda kalayan basa tilepan anu lega sahingga bendera iklan tiasa nyalira di jero ruangan. Éta ogé sayogi kalayan patok taneuh nalika ditempatkeun di luar salaku bahan anu kuat, ngamungkinkeun aranjeunna nangtung ngalawan cuaca anu goréng sapertos angin sareng hujan. Bendéra iklan bulu ieu tiasa dibabawa sareng gampang dipasang sabab tiasa didamel dina sababaraha menit.

e
eeee

Bendéra Bulu Ragam Béda sareng Ragam Ukuran Témbong

Jenis standar sareng mewah urang bénten-bénten dina bahan tiang kutub. Pikeun jinis standar, tihangna didamel tina aluminium sedengkeun deluxe nyaéta fiberglass. Ogé kami nawiskeun bendera bulu khusus ukuran anu béda pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

Ukuran méja
Ukuran Ukuran
Ukuran Grafik
Standar
9ft
13ft
15ft
25,7 "× 78,7"
27,7 "× 118,11"
31,7 "× 157,38"
Deluxe
8ft
11ft
16ft
25.59 "× 78.74"
27.56 "× 118.11"
31,5 "× 149.61"
eeeeee

Q: Dupi anjeun ngarobih ukuran umbul tampilan?
A: Kami nawiskeun langkung ti 50 témplat bendera tampilan pikeun anjeun anu tiasa dipilih. Atanapi kirimkeun kami ukuran khusus perangkat keras, urang ogé tiasa ngadamel bendera tampilan anu disaluyukeun pikeun cocog.

T: Naha anjeun tiasa ngadamel bendera tampilan buram?
A: Leres, kami bakal ngaput interlayer pikeun ningkatkeun kandel tampilan bandéra, aya 2 lawon interlayer anu sanés kanggo pilihan.

Q: Sabaraha lami teu nganggo flagpole?
A: Pigura Premier kalayan performa tinggi, sapertos tabung aluminium, fiberglass sareng serat anu nguatkeun serat palastik anu dianggo. Kahirupan tiang panji gumantung kana dimana éta dianggo. Biasana, tiang panji ngagaduhan garansi sahenteuna 6 bulan.

Q: Kumaha anjeun ngarangkep bandéra tampilan? Kumaha upami ukuran kantongna?
A: Kami bakal nganggo kantong OPP sareng kantong PVC tina ukuran anu bénten-bénten kanggo bungkusan pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjeun.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami