CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER

Gendéra Kutub Adat

Fitur:

Kéngingkeun bandéra khusus pikeun panggunaan pribadi anjeun, bisnis, organisasi atanapi acara khusus henteu pernah gampang, atanapi langkung nyugemakeun. CFM ngalancarkeun prosés sareng nganteurkeun pangerjaan anu kualitas, didamel pikeun spésifikasi anjeun, pikeun rupa-rupa jinis bendera: umbul panji khusus, iklan umbul luar, spanduk khusus, spanduk khusus, umbul burgee khusus, sareng umbul-umbul khusus ageung.


Katerangan

Pidéo

FAQ

1

Bendéra Khusus Ti Karya Seni Anjeun

Tina logo, lambang klub, jambul, bahkan lukisan tangan anak anjeun, CFM tiasa janten bendera khusus numutkeun kabutuhan unggal pelanggan. Format elegan sareng gaya tina umbul khusus hartosna yén ampir naon waé acara tiasa ditingkatkeun ku produk-produk leutik tapi henteu sampurna kabentuk.

CFM Nyayogikeun Anjeun Seueur Pilihan pikeun Gendéra Adat

Pikeun ngabantosan anjeun ngadamel panji buatan khusus anu anjeun peryogikeun, kami nyayogikeun seueur pilihan. Kami nawiskeun anjeun saperangkat bahan pikeun dipilih pikeun nyocogkeun anggaran anjeun pikeun umbul khusus sareng nyayogikeun daya tahan sareng umur anu diperyogikeun, gumantung kana naha anjeun bakal nganggo bendera cetak khusus anjeun pikeun waktos anu langkung lami, dina waktos-waktos khusus, ngan ukur pikeun panggunaan jero rohangan, atanapi kanggo panggunaan luar, dimana aranjeunna bakal kakeunaan angin, hujan sareng matahari.

100D-Polyester
100D Poliéster
2
110g poliéster rajutan
115g-Polyester
115g Poliéster
3
250g Lemes Rajutan
4
165g 300D Poliéster

Bedana Tiang Adat Anu Béda

Bendéra leungeun baju kutub khusus kami mangrupikeun alat anu saé pikeun ngarobah logo atanapi karya seni anjeun janten kanyataan ngapung anu dinamis. Percetakan digital diadopsi pikeun mastikeun yén gambar sareng warna anu rumit tiasa sampurna dicitak kalayan résolusi luhur. Bendéra tihang premium kami cocog pikeun kagiatan promosi naon waé sareng ngabantosan anjeun pikeun nyandak perhatian langsung ti palanggan poténsial anjeun dina sababaraha menit!

hahah

Rupa-rupa Ukuran sareng Wangun pikeun Pilihan Anjeun

Pikeun nyayogikeun pangalaman anu langkung saé pikeun konsumén kami, CFM nawiskeun sababaraha ukuran khusus sareng bentuk khusus pikeun minuhan spésifikasi anjeun. Ukuran standar kalebet 2 'x 3', 3 'x 5', 4 'x 6', 5 'x 8', 6 'x 10', sareng ukuran khusus, sapertos 60 x 90cm, 150 x 90cm, 90 x 180cm, 1m x 2m, jst .. ogé sayogi.

cccc

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami