CFM-B2F (bisnis ka pabrik) & Waktu Diterangkeun 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kami sayogi pikeun:

  • AS

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
  • Duplex Printing Header Flags

    Gendéra Lulugu Percetakan Duplex

    Bendéra header percetakan duplex ieu tiasa dicitak tipis dina kadua sisi lawon hiji lapisan. Sareng lawon kualitas sareng tinta percetakan ngabantosan ngahasilkeun warna anu langkung cerah. Pangaruh percetakan eunteung pastikeun mérek sareng logo anjeun kakeunaan.

  • Curved Fabric Popup Displays

    Popup lawon melengkung nembongkeun

    Stand pop-up kain melengkung mangrupikeun salah sahiji alat tampilan inovatif anu tiasa nganteurkeun pesen anjeun ku cara anu gaya. Cocog pikeun dianggo dina acara dagang, paméran atanapi backdrop ritel, lawon popup stand saderhana tiasa dirakit ku grafis lawon anu dicetak khusus.

  • Stretch Table Covers with Open Back

    Manjang méja ngaliput sareng Buka Balik

    Jenis taplak meja, ogé dikenal salaku méja sampul, sampurna pikeun acara khusus, pameran dagang, konvénsi atanapi aula paméran. Bagian kerung deui nyayogikeun bukaan di tukang supados anjeun tiasa linggih di tukangeun méja anjeun bari henteu ngaganggu panutup méja.

  • Straight Tension Fabric Display

    Témpél lawon Tegangan Lempeng

    Spasi percetakan anu menonjol ngamungkinkeun anjeun nikmati paparan mérek pangageungna. Tampilan tabung lawon tegangan ku gambar unik pasti jelas di antara balaréa.

  • Round Fitted Table Covers

    Panutup Meja Dipasang Babak

    Dibandingkeun sareng panutup méja custom standar, tutup méja anu dipasang buleud katingal langkung saé. Anu langkung penting, tutup méja buleud pas pisan kana ukuran méja anjeun. Sampurna pikeun acara anu béda-béda, henteu masalah éta mangrupikeun acara dagang, pésta atanapi kampanye bisnis, méja kalayan sampul méja putaran anu dirancang khusus pastina tiasa ngesankeun anjeun.

  • Round Stretch Table Topper

    Top Stretch Babak Topper

    Topper méja buleud bérés mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngajantenkeun tabel acara anjeun katingali seukeut sareng gaya. Ogé, éta tiasa dianggo pikeun ngajagi luhur méja anjeun tina anggoan sadidinten, khususna ngumbara bulak-balik kana acara sareng acara dagang.

    Datang ku sababaraha ukuran, toppers méja peregangan khusus mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyieun tampilan méja anu pikaresepeun. 

  • Custom Printed Table Runners

    Custom Runners Méja Dicitak

    Cocog pikeun sababaraha acara pamasaran, acara dagang, sareng peluncuran produk énggal, pelari méja khusus tiasa masihan kesan anu jero sareng kuat ka jalma anu "nuju jalan". Logo Printyour sareng slogan anjeun dina tabel runner, pesen penting anjeun bakal dugi ka jalma dina sababaraha menit.

  • Fitted Logo Table Covers

    Dipasang méja Logo Méja

    Panutup méja klasik dipasang mangrupikeun salah sahiji alat promosi anu paling sering dianggo dina acara dagang, paméran atanapi paméran. Katingali ku méja méja dipasang khusus! Anjeun tiasa koordinat tampilan anjeun nganggo tutup méja anu dicetak pikeun pangaruh visual anu kuat anu bakal ngahubungkeun calon palanggan sareng ngagumbirakeun aranjeunna.

  • 8ft Convertible Table Covers

    8ft Ngarobih Cover Tabel

    Panutup méja anu tiasa dirobih atanapi tiasa diatur sampurna pikeun sababaraha acara pamasaran, paméran, acara dagang sareng seueur deui. Kalayan tutup méja anu tiasa dirobih ku anu éndah, anjeun bakal kéngingkeun dua solusi promosi anu sanés, sabab méja kami lémparan henteu ngan ukur tiasa dirobih tina lémparan 8ft janten lémparan 6ft tapi ogé tina lémparan 8ft kana 6ft penutup anu pas.

  • Table Covers with Open Back

    Panutup tabel sareng Buka Balik

    Jenis lémparan méja atanapi tutup méja mangrupikeun salah sahiji jinis paling klasik dina taplak meja kami anu biasa dianggo dina acara dagang, paméran atanapi paméran. Desain saderhana sareng motong bersih ngajantenkeun populér kalayan seueur paméran. Upami anjeun hoyong nunjukkeun mérek atanapi logo anjeun, taplak meja dicetak khusus 3-sisi pasti aya pilihan anu pangsaéna.

123456 Teras> >> Halaman 1/6

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami